2777
2789
عنوان

توده مشکوک در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 31 پست
نگران نباش به خودت استرس نده خیلی از توده ها مشکلی نداره منم دارم  یه مدت دارو مصرف کردم و هرسا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.

دیگه اعتقادی برام نمونده که دعا کنم ولی هر پیامی ک از این تاپیک میاد انگار قلبمو نورانی میکنه ، اصلا نتونستم با کسی مطرح کنم.به هر حال امیدوارم ارزوهات براورده بشن..و دلت شاد بشه.

مامو فک نکنم جوابگو باشه ام ار ای که دقیقتره گفته مشکوکه.

استرس که دارم قلبم و کتفم تا وسط کف دستم درد داره 

ممنونم از راهنماییت عزیزم. دیگه اعتقادی برام نمونده که دعا کنم ولی هر پیامی ک از این تاپیک میاد انگ ...

نگران نباش عزیزم انشالله که چیزیت نیست همین استرس و اضطراب خودش برات سمه آدم سالمم مریض میکنه یه دمنوش آرامبخش بخور یکم استراحت کن ذهنتو آزاد کن به هرحال نتیجه هرچی باشه الان کاری از دستت ساخته نیست غصه آینده رو نخور علم پیشرفت کرده الان پروتز سینه و ...هست بهش فکر نکن انشالله که روزای خوشی برات رقم بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم همینطوریه بایردز ۴ مشکوک نوشتن. بیوپسی نوشتن ولی نرفتم نمیدونم باید چیکار کنم .یکی میگه دست نزن یکی میگه زودتر برو که راحت تر درمان بشه .کسی تجربه ای نداره استفاده کنیم؟؟؟ 

سلام بیوپسی انجام دادم خوش خیم بود و خیالم راحت شد .الانم گفته هر چند ماه یبار باید چک کنم همین

پیش کدام دکتر انجام دادین؟ من رفتم سعادت آباد دکتر ضیایی تا سونومو دید و معاینه کرد گفت فکرنمیکنم چیز خطرناکی باشه ولی چون میگی در اقدام هستی برداری بهتره. گفت الانم پیوپسی کنم ۵ میلیون که خود به خود خوب شدم برگشتم خونه!

من تهران نیستم.سایزش بزرگه که گفتن بردارید؟؟

۲ و نیم در ۳ 

بخاطر اقدام به بارداری گفت بردار. همه هزینه هاش آزاده. جدیدا مد شده پزشکا میان جنوب تهران و مشتری جمع میکنند. معروف که شدند میرن سعادت اباد، جنت آباد مطب میزنند و پول دو برابر میگیرن.

دکترهای پولکی اصلا ملاحظه حال و درآمد مریضو نمیکنند. اونایی که عمل میخواستن بکنند باید یک پولی به منشی و هم به بیمارستان عرفان که پزشک اونجا عمل انجام میداد پرداخت میکردند.

برای من از اون توده هاست که خودش غیب میشه.چون یادمه خیلی سالها پیش دست میزدم اندازه تخم مرغ بود و بعدا غیب شد.

تا اسم توده میاد همه خانما وحشت میکنند. بهرحال پیگیری بهتر از بی خیال بودنه

۲ و نیم در ۳ بخاطر اقدام به بارداری گفت بردار. همه هزینه هاش آزاده. جدیدا مد شده پزشکا میان جنوب تهر ...

بله درسته متاسفانه خیلی از پزشکا فقط به فکره پولن .خب خداروشکر که برا شما خود به خود میره

بله درسته متاسفانه خیلی از پزشکا فقط به فکره پولن .خب خداروشکر که برا شما خود به خود میره

حدود دو ساله چون رانندگی میکنم پیاده روی اصلا نمیرم. در مصرف نوشابه، چای، کاکائو، مرغ و گوشت... زیاده روی کرده بودم. از روز سونو به اینور همرو گذاشتم کنار. خانما خودشون باید بفکر سلامتی خودشون باشن. 

این ناشناس هایی که میان توی تایپیک ها و پزشک موردنظرشونو تبلیغ میکنند رو باید تیرباران کرد. پزشک های خوب و متبحر اصلا نیازی به تبلیغ ندارند.

عمل نکن، یکی از آشناها بهش همینو گفتن گفت دست نمیزنم الانم سالهاست مشکلی پیشنیومده اگر دست بزنه بدنت میافته رو دنده بهووووونه گرفتن و ....اگر خودت و خونواده ت رو دوست داری دست بهش نزن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من همین الان توی مطب دکتر زنان نشستم،سالهاست فیبروم دارم اما دکتر گفته دست نزن بهش فقط سونو میدم که تغییر سایزش رو ببینه دکتر،نگران نباش انشاالله چیزی نیست ما بچه دارا چندبرابر میترسیم وقتی مریض میشیم به خاطر بچه هامون 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم