2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

428 بازدید | 39 پست

سلام خانوما من این ماه اقدام کردم اما موفق نشدم از هم دادم هیچ مشکلی هم نداشتم و کیست و فلان هم نداشتم اما شوهرم دارویی مصرف نکرده برای باورشدنش چی مصرف کنه؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید دارویی مصرف کنه ماهم هیچ دارویی نخوردیم چند ماه اقدام کنید بعد اگه نشد اول آزمایش بده بعد تعیین میشه مگه دارو خوردن الکیه ما بگیم اون بخوره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
عزیزم یک سال وقت داری برای بارداری اگر زیر سی سالی  بالای سی شش ماه اگر نشد بعد ش میرن آزمایش& ...

من ۱۹سالمه یه ساله ازدواج کردم اما ماه اوله ک اقدام میکنم ماه پیش یه بارداری ناخاسته ناموفق داشتم ک خودش ازبین رفت یعنی لانه گزینیش انجام نشد

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
چند وقته که اقدام رو شروع کردید

یه ماهه

عزیزم چقدر عجله داری، در زوج های سالم و‌بدون مشکل تا یکسال اقدام کاملا طبیعی هست چون در هر دوره تخمک گذاری شانس باردار شدن ۲۵ درصد هست، بنابراین اگر زیر ۳۵ سال دارید تا یکسال بدون نگرانی اقدام رو دنبال کنید واگر بالای۳۵ دارید بعد از شش ماه اقدام ناموفق میتونید به پزشک مراجعه کنید.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
عزیزم چقدر عجله داری، در زوج های سالم و‌بدون مشکل تا یکسال اقدام کاملا طبیعی هست چون در هر دوره تخمک ...

شما چندسالته؟ چندماه اقدام کردی ک موفق شد

شما چندسالته؟ چندماه اقدام کردی ک موفق شد

عزیزم من بعد از نه ماه باردار شدم،کاملا شانسی هست ممکن هست کسی همون ماه اول باردار بشه.اگر سقط داشتی حتما با پزشکت مشورت کن بعد اقدام کن

دکترم بهم قرص فولیک اسید و ویتامین ای داد و گفت سه ماه اقدام کن

عزیزم من بعد از نه ماه باردار شدم،کاملا شانسی هست ممکن هست کسی همون ماه اول باردار بشه.اگر سقط داشتی ...

حرف دکترت رو گوش کن و با خیال راحت و بدون نگرانی اقدامت رو دنبال کن انشاا...بزودی نتیجه‌بگیری 

حرف دکترت رو گوش کن و با خیال راحت و بدون نگرانی اقدامت رو دنبال کن انشاا...بزودی نتیجه‌بگیری 

شما قبل از بارداری چ ازمایش های انجام دادی

شما قبل از بارداری چ ازمایش های انجام دادی

یک آزمایش کامل خون و  هورمون ها، یک سونو از تخمدان ها و رحم. همسرت هم بهتر هست یک آزمایش اسپرم بده، که خیالتون راحت بشه، همین😄

یک آزمایش کامل خون و  هورمون ها، یک سونو از تخمدان ها و رحم. همسرت هم بهتر هست یک آزمایش اسپرم ...

عکس ازمایشمو بفرستم میتونی ببینی برای شماهم همین بوده و با سونومو ک خیالم راحت باشه؟