2777
2789
عنوان

باردارم؟

211 بازدید | 24 پست

سلام مجدد 

خانوما من ۶ تا بیبی چو زدم از سه روز مونده به موعودم تا سه روز که گذشته از موعودم همش هم هاله داشت و به چشم دیده میشه راحت ... 

صبر کردم که یکشنبه یا دوشنبه برم آزمایش.... 

سینه هام متورم هستن و شکلش بهم ریخته ‌کلا الان سه روز هم هست میلم به غذایی نمیاد ، سوزش معده و .... هم دارم 

کسی که مامان مثل من بوده که صدردصد باردار بوده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری 

و میشه دعا کنی من باردار نباشم البته   من ۵ روز مونده ب موعدم   و فقط ان شا الله ک باردار نباشم  جراشم  اگر یک سر بزنی ب تامیکای قبلم  ۰۰۰۰ ان شا الله رب العالمین ک من باردار نیستم 

اگرهاله داره ک دیگ مبارکه

مرسی عزیز دلم 

نمیدونم امیدوار باشم یا نه ...

اینقدر اینور و اونور پست میبینم که هاله الکی انداخته و باردار نبودن که منو خیلی میریزه بهم 

ولی من اصلا تا الان هیچ کدوم از بیبی هام هاله ننداخته بود الا این ماه 

هر ۶تاش هم هاله داره

بارداری  و میشه دعا کنی من باردار نباشم البته   من ۵ روز مونده ب موعدم   و فقط ان شا ...

مرسی عزیز دلم خدا از دلت بشنوه 

حتمن دوست خوبم ، از خدا میخوام که به دلت نگاه کنه 🧿🧿🧿🧿

انشاالله بارداری مبارکه

برا منم دعا کن 

من کیست pcoدارم نگرانم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
انشاالله بارداری مبارکه برا منم دعا کن  من کیست pcoدارم نگرانم

مرسی عزیز دلم 

از ته دلم برات انرزی مثبت میفرستم که خدا یه کوچولو سالم صالح بده بهت حتمن امسال 

بارداری به امید خدا 😍

دعا کن برام خواهشا 

به نظرت چند درصد احتمال داره باشم؟؟ 

یکمم که پیاده روی میکنم سرگیجه میگیرم 

زیاد وایمیستم دلم یه درد خفیف میگیره یک ربع دراز میکشم اوکی میشم سریع

مرسی عزیز دلم  از ته دلم برات انرزی مثبت میفرستم که خدا یه کوچولو سالم صالح بده بهت حتمن امسال ...

قربونت دعا کن

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.