2777
2789

سلام 

دخترخاله‌‌ی من چند ماه دیگه ۱۶ سالشه و واقعا خیلی چهره زیبایی داره چند وقت پیشم عروسی دعوت بودیم خاله داماد هم دخترخاله منو توی عروسی میبینه و خوشش میاد پسرشم سنش کمتر از ۲۴ هست و تک فرزنده

ماه پیش زنگ زدن به مادربزرگم و خواستن یه روزی بیان برای خواستگاری و گفتن ما برای عروسمون کم نمیزاریم از طلا و خونه و ماشین و..! فکر کنید اخه دختر ۱۵ ۱۶ ساله رو چه به ازدواج

دخترخالمم تا فهمید گفت نه پول برای من مهم نیست که واقعا تحسینش کردم ولی خواستگارش باز دیروز زنگ زدن گفتن حداقل بیایم در حد اشنایی بعد اگه موافق نبودین حرفی نیست ما نمیخوایم الان ازدواج کنن و این حرفا

خالم و شوهرخالم هم گفتن هر تصمیمی بخواد میتونه بگیره و همیشه حمایتش میکنن 

اگه شما جای دخترخاله من بودید چیکار میکردید؟چند سال صبر میکردید و عاشق میشدید یا میزاشتید اینا بیان خواستگاری؟

من خودم توی سن ۲۱ سالگی ازدواج کردم و واقعا احساس میکنم نتونستم درست جوونی کنم دیگه چه برسه به دختر ۱۵ ۱۶ ساله

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤

کمههههه

دیونه بازیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمههههه دیونه بازیه

اره گفتم بهش 

خودشم نمیدونه چیکار کنه 

شرایط مالیشونم زیاد خوب نیست احساس میکنم بخاطر پول میخواد خودشو بدبخت کنه

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤
اره گفتم بهش  خودشم نمیدونه چیکار کنه  شرایط مالیشونم زیاد خوب نیست احساس میکنم بخاطر پو ...

ن توروخدااا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شوهر دادن دختر در این سن بزرگترین خیانت در حق اون محسوب میشه

من خودم ۲۱ سالگی ازدواج کردم احساس میکنم خیلی چیزارو از دست دادم دیگه چه برسه به یه بچه ۱۵ ۱۶ ساله

میدونی زندگی من قشنگ شبیه زندگی جودی و بابا لنگ دراز بود بدون یک ذره اغراق 💔

شما هم تو سن کم ازدواج کردین؟

نه 

من یادمه تو همین سن بودم یه خواستگار سمج داشتم و قبول نکرد مادرم...

یه دختر ۱۶ ساله چی از زندگی میفهمه؟ چطور میخواد با سیاست با شوهر و خواخوادش رفتار کنه؟

من اگه اون موقع ازدواج میکردم با یه بستنی میتونستن گولم بزنن اما الان با زدن سندکل بستنی فروشیای شهرم نمیتونن گولم بزنن.

معجزه کن صبر مرا 
اگه بیان ک بعدش شیرینی میخورین خیالت تحت نذارید بیان

جدیدا نمیدونم چرا مردم تمایلشون به کودک هم‌سری زیاد شده تا الان ۵ ۶ تا خواستگار داشته 

خدا میدونه چقدر ذهنش الان درگیر این چیزا شده

جدیدا نمیدونم چرا مردم تمایلشون به کودک هم‌سری زیاد شده تا الان ۵ ۶ تا خواستگار داشته  خدا مید ...

همین تعدد خاستگار تو این سن ی جا کار دستش میده 

البته اگه پارنتر نداره