2777
2789

من دو بچه دارم کوچبکه ۲ سالشه خودمم سنم کمه الان دیشب باز فهمیدم باردارم 

دارم دق میکنم

یه هفته اس دندون درد میکشم پول ندارم درست کنم الان مجبورم طلا بفروشم برم درست کنم

خودم خیلی دلمه سقط کنم میترسم از بعدش 

از اینکه بخوام تا کی باز دندون درد بکشم 

از اینکه شوهرم زیاد باهامون خوب نیست پشتوانه محکمی برام نیس 

موندم بین نگه داشتن و سقط 

مستاجرم هستم

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم سقط می کردم

خودم خیلی دلمه ولی شوهرم اومد گفت شاید حکمت خداس

ولی میدونم شرایط اون بچه درست نیست 

میدونم نمیتونم از پسش بر بیام 

چه حکمتی جز بدبختی

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

در زمان بارداری مگه دندون درست میکنن؟اخه عکس انداختن خیلی ضرر داره برای دتدون درست کردن هم عکس لازمه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نمیفهمم نمیدونم چرا وقتی اوضاع زندگیتون به این شکل پیشگیری نمیکنید... چر ا اجازه میدید یه طفل بی گناه که شما در مقابلش مسئولی کشته بشه... بابا مگه زمان قدیم که وسیله جلوگیری نبودد... چرا از عقلتون استفاده نمیکنید... چطوری که بلدید رابطه برقرار کنید اما پیشگیری رو. نه... سقط گناه بزرگی عواقب سختی داره. بیشتر فکر کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻