2777
2789
عنوان

چقدر بدم اومد از حرف شوهرم تو جمع

940 بازدید | 45 پست

فهمیدیم دخترعموی شوهرم که هیجده سالشه نامزد کرده شوهرم ناراحت شد گفت وای بچست حالا زوده چرا شوهرش دادن کلا دخترای فامیل ما زود شوهر میکنن عجله میکنن کلی شوهر خوب با موقعیت بهتر گیرشون میومد (حالا دخترعموهاش همه شون بااوم خوب ازدواج کردن  تازه پدر شوهر یکیشون قاضی هست)با اییییین حال بازم شوهرم می‌گفت عجله کردن موقعیت بهتر هم براشون جور میشد

بعد منم هیجده سالگی ازدواج کردم چندبار تو بحث بهم گفته اگه من تورو نمیگرفتم الان زن راننده تاکسی بودی(قصد توهین ندارم اصلا با احترام آخه خاستگاری قبلیم راننده تاکسی بود شوهرم میدونست همش میخرم می‌کنه)

خیلی دلم شکسته مگه من چمه آخه؟شوهرمنم انقد بی پوله که من چندسال تو خونه قدیمی اجاره نشین هستم فقط به فوق لیسانسش مینازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق لیسانسم شد ویژگی خوب؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

درست گفت بعد ۱۸سالگی تازه موقعیت های بهتر پیش میاد ولی اینک آقا خودشو عالی میدونه خودشیفتس دیگه تو هم بگو آره بعد ۱۸موقعیتای بهتر پیش میومد کاش منم عجله نمیکردمممممم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

خخخ راننده تاکسی  که زنش میشدی شاید شعورش از شوهرت وتحصیلاتش بیشتر بود من شوهرم مهندس کار دولتی داشت  ولی گفته جایی پیشرفت نداره ماشین سنگین داره خیلیم راضیممم خودمم کارمند مگه راننده چشههههههه خیلی هم عالین