الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم. شما از ارومیه داری میای؟ خدا بهت صبر بده فقط😂 من که خودم اهل خراسانم وقتی به یه شهر دیگه مشابه تایباد مهاجرت کردم خیلی اوایلش اذیت شدم. شما که داری از اون سر ایران میای خدا میدونه چقدر برات سخته. انشاالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته.
نخند سرت میادا😂 عزیزم چاره ای ندارم کار شوهرمه، یه بار دادنش اهواز و من نرفتم کلی مشکلات تو زندگیم ...
من که سرم اومده دیگه. مهاجرت کردم به یه شهری تو مایه های تایباد. آره میفهمم. این که نری که اشتباه محضه. تنها راهش اینه که دیدت رو مثبت کنی که اقامتت از چیزی که هست سخت تر نشه. نگران نباش. خراسانی ها مخصوصا مرزنشین ها غریبه پرستن.
مرسی که خواهرانه جواب میدی! اونجا به نظامیا خونه سازمانی میدن؟داره اصلا خونه سازمانی؟
قربونت عزیزم. به خاطر اینه که باهات حس هم ذات پنداری دارم. والا یکی از فامیلای ما همسرش نظامیه و همون جا زندگی میکنن اما نمیدونم خونه سازمانی دارن یا نه. همسرت نمیتونن از محل کارشون در این باره بپرسن؟
واقعیتش همسرم دنبالشه که درست مه نریم،ولی اگه نتونه مجبوریم...😞 من خودمم معلمم
چه جالب منم معلمم. اگه پیگیری های همستون نتیجه بده که خیلی خوب میشه. شما بخوای بیای تایباد باید انتقالی بگیری. به احتمال خیییلی زیاد هم با انتقالیت موافقت میشه چون هم همسرت نظامیه هم مشمول بند انتقال به منطقه محروم تر میشی.
من تایباد درس ندادم ولی این شهری که هستم و نزدیک به تایباده چندان تعریفی ندارن مدارسش. مخصوصا روستاها که اکثرا مدارسشون مختلط و چند پایهست. خودم هم که در حال حاضر مدرسه عشایری درس میدم.😁
من داخل شهر میشینم. این مدرسه که درس میدم حدود نیم ساعتی فاصله داره. دیگه با همکارا نوبتی سرویس میشیم. یه مقدار افزایش حقوق و امتیاز داره معلم عشایری. اما خب خودت که معلمی میدونی که این چیزا نهایت یه تومن بیاره رو حقوقت.