2777
2789
عنوان

خراسانی های عزیز👋👋

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 28 پست
خواهش میکنم نه اونجا فامیل داریم اتوبوسم نداره فک کنم تاکسی هاشم خیلی ارزونه

پس خیلی جای محرومیه!

من از ارومیه میخوام بیام😐

میدونین خونه سازمانی اینا میدن یا نه؟!

تبر فراموش میکنه،این درخته که یادش میمونه🌳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم تایباد یه منطقه مرزی محرومه. نمیتونی انتظار زیادی داشته باشی. امکاناتش قطعا به خیلی از شه ...

مرسی بابت راهنماییتون

مرسی بابت راهنماییتون

خواهش میکنم. شما از ارومیه داری میای؟ خدا بهت صبر بده فقط😂 من که خودم اهل خراسانم وقتی به یه شهر دیگه مشابه تایباد مهاجرت کردم خیلی اوایلش اذیت شدم. شما که داری از اون سر ایران میای خدا میدونه چقدر برات سخته. ان‌شاالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته.

خواهش میکنم. شما از ارومیه داری میای؟ خدا بهت صبر بده فقط😂 من که خودم اهل خراسانم وقتی به یه شهر دی ...

نخند سرت میادا😂

عزیزم چاره ای ندارم کار شوهرمه، یه بار دادنش اهواز و من نرفتم کلی مشکلات تو زندگیم بوجود اوند که هنوز دارم تاوانشونو پس میدم

وگرنه خودمم میدونم که از اینجا به اونجا رفتن یعنی تبعید!

نخند سرت میادا😂 عزیزم چاره ای ندارم کار شوهرمه، یه بار دادنش اهواز و من نرفتم کلی مشکلات تو زندگیم ...

من که سرم اومده دیگه. مهاجرت کردم به یه شهری تو مایه های تایباد. آره میفهمم. این که نری که اشتباه محضه. تنها راهش اینه که دیدت رو مثبت کنی که اقامتت از چیزی که هست سخت تر نشه. نگران نباش. خراسانی ها مخصوصا مرزنشین ها غریبه پرستن.

من که سرم اومده دیگه. مهاجرت کردم به یه شهری تو مایه های تایباد. آره میفهمم. این که نری که اشتباه مح ...

مرسی که خواهرانه جواب میدی!

اونجا به نظامیا خونه سازمانی میدن؟داره اصلا خونه سازمانی؟

مرسی که خواهرانه جواب میدی! اونجا به نظامیا خونه سازمانی میدن؟داره اصلا خونه سازمانی؟

قربونت عزیزم. به خاطر اینه که باهات حس هم ذات پنداری دارم. والا یکی از فامیلای ما همسرش نظامیه و همون جا زندگی میکنن اما نمیدونم خونه سازمانی دارن یا نه. همسرت نمیتونن از محل کارشون در این باره بپرسن؟

قربونت عزیزم. به خاطر اینه که باهات حس هم ذات پنداری دارم. والا یکی از فامیلای ما همسرش نظامیه و همو ...

واقعیتش همسرم دنبالشه که درست مه نریم،ولی اگه نتونه مجبوریم...😞

من خودمم معلمم

واقعیتش همسرم دنبالشه که درست مه نریم،ولی اگه نتونه مجبوریم...😞 من خودمم معلمم

چه جالب منم معلمم. اگه پیگیری های همستون نتیجه بده که خیلی خوب میشه. شما بخوای بیای تایباد باید انتقالی بگیری. به احتمال خیییلی زیاد هم با انتقالیت موافقت میشه چون هم همسرت نظامیه هم مشمول بند انتقال به منطقه محروم تر میشی.

چه جالب منم معلمم. اگه پیگیری های همستون نتیجه بده که خیلی خوب میشه. شما بخوای بیای تایباد باید انتق ...

عزیزم پس همکاریم...مدارسش چطوره؟

عزیزم پس همکاریم...مدارسش چطوره؟

من تایباد درس ندادم ولی این شهری که هستم و نزدیک به تایباده چندان تعریفی ندارن مدارسش. مخصوصا روستاها که اکثرا مدارسشون مختلط و چند پایه‌ست. خودم هم که در حال حاضر مدرسه عشایری درس میدم.😁

من تایباد درس ندادم ولی این شهری که هستم و نزدیک به تایباده چندان تعریفی ندارن مدارسش. مخصوصا روستاه ...

خودتون رفت و آمد میکنی؟سخت نیس؟

امتیاز هم داره؟

خودتون رفت و آمد میکنی؟سخت نیس؟ امتیاز هم داره؟

من داخل شهر میشینم. این مدرسه که درس میدم حدود نیم ساعتی فاصله داره. دیگه با همکارا نوبتی سرویس میشیم. یه مقدار افزایش حقوق و امتیاز داره معلم عشایری. اما خب خودت که معلمی میدونی که این چیزا نهایت یه تومن بیاره رو حقوقت.