بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب و هوای خواف و تایباد گرم و خشکه و بادهای ۱۲۰روزه داره. بادهاش درحدی شدیده که کانتینر رو میندازه. بارها هم پیش اومده که آدما رو بندازه زیر ماشین. اگه میخوای تایباد زندگی کنی باید کل تابستون روز درمیون گردگیری کنی. شناخت زیادی از مردم تایباد ندارم ولی افغان هم اون جا زیاد رفت و آمد داره. یه بازارچه مرزی هم داره. در همین حد اطلاعات دارم.
ببین عزیزم تایباد یه منطقه مرزی محرومه. نمیتونی انتظار زیادی داشته باشی. امکاناتش قطعا به خیلی از شهرهای دیگه خراسان نمیرسه. مدارسش هم همین طور. فرهنگ مردمش با بیشتر مناطق خراسان فرق داره. نه این که بخوام تخریب کنم ها. منظورم اینه که کلا با ما تفاوت دارن دیگه. شما هم اگه قراره بری اون جا زندگی کنی باید خودتو برای تفاوت ها و سختی ها آماده کنی. به نظرم اگه رفتنتون قطعیه خودتو با پرس و جو درباره اون جا ناامید نکن. به چشم یه چالش برای قوی تر شدن نگاه کن.