2777
2789

یه مردی دوسش داره

وقتی یه زن با شوق و ذوق به خودش میرسه به فکر تیپ و اندامشه لباسهای رنگ و رنگ‌میپوشه موهاشو رنگ می‌کنه آرایش می‌کنه مژه میکاره

شک ندارم یا شوهرش عاشقشه و تو رابطه گرم مزاجه یا اگه اون خانوم مجرد هست یه پسری دوسش داره واسه همین کلی هیجان داره

ولی یه زن که شوق و ذوق نداره و حالت دپرسی داره حتی اگه به خودشم میرسه ولی از ته دل نیست برا دل خودش فقط هست و اون شور و هیجان و نداره شک ندارم شوهرش سرده و رابطه خیلی کم دارن 

بنظر شماهم واقعا همینطوره؟خانوما جواب بدن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی شوهرم محل نمی‌ذاره حوصله رژ زدنم ندارم ولی وقتی میبینم چندروز پشت سر هم بهم اهمیت میده یا رابطه اینا باشه انگار جون میگیرم بیشتر بخاطر اون توجه هست

اصلامنطقی نیست حرفتون مردهاکی باشن که مابخاطرشون اینکارهاروبکنم اونی که بخودش میرسه یه زن هست که واقلازنانگی داره وخودش رودوست داره واراینکه سلخته باشه بدش میاد زنها اکثرافقط بخاطردل خودشون بخودشون میرسن

من فقط خط اول رو خوندن.

اهل تبرج و خودنمایی هم نیستم که بگم بیرون به خودم میرسم.

اماآدم تا خودش رو دوست نداشته باشه به خودش نمیرسه.

زیبایی و تمیزی به خودمون انرژی میده قبل از هرکس

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

در مورد من صدق میکنه 

البته الانم که توی زابطه نیستم و کسی توی زندگیم نیس هم به خودم میرسم چون نمیخوام کسی متوجه تعییرم بشه و بفهمه از درون داعونم تنها دلیلش و گرنه از ته دل نیس🙂💔

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

اشتباهه

مجردم

با هیچ کس نه تو رابطم و نه از کسی خوشم میاد

ولی همیشه به خودم میرسم

جوری که چن بار همکلاسیام روم کراش زده بودن😐 

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند

والا برای من که همینطوره ...شوهرم ازنظرجنسی افتضاحه ، منم دیگه کم کم سرد و کسل شدم ..البته بیرون میرم با دوستام میگردم باشگاه و کلاس میرم ولی فقط برای دل خودم ...شب ک شوهرم میاد ی لباس ساده ولی تمیز میپوشم و ارایش و لوندی هم ندارم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دوست داشتم بگم نه ما به خاطر خودمون به خودمون می رسیم و ایناااااا

ولی وقتی یکی دوست داره و توجه بهت می کنه بیشتر دوست داری خودتو بهتر کنی و قشنگ تر باشی به چشمش

تجربه کردم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینا همش حرف و شعاره خودتون و گول نزنید

خوب خانم محترم من یک دخترمجردهستم هیچ مردی هم دوستم نداره ودررابطه ای هم نیستم اماهم ژل زدم به لبم هم مره کاشتم هم ناخن کاشتم هم شیک میپوشم هم روتین پوستی دارم هم ورزش میکنم وبه اندامم میرسم الا مردکجای زندگی منه ؟چراانیدرمردهاروپرومیکنیدکه فک کنن شمابدون اونامیمیریدوفقط بخاطراونابخودتون میرسید

مخالفم این برای همه صدق نمیکنه

یه سریا فقط برای اینکه از زندگی لذت ببرن به خودشون میرسن و به این درک رسیدن که برای دل خودشون به خودشون برسن نه برای کس دیگه ای 

آدم وقتی به خودش میرسه قبل از هر چیزی اول حال خودش خوب میشه 

دیدشما اینه یه زن برای جلب توجه یا خوب بودن جلو کسی که دوسش داره این شکلیه 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خوب خانم محترم من یک دخترمجردهستم هیچ مردی هم دوستم نداره ودررابطه ای هم نیستم اماهم ژل زدم به لبم ه ...

چون به چشم دیدم مردابی که هرشب رابطه دارن با زنشون زناشون خیلی شادن و شوخ و شنگول و زن دایی و دیدم ماهی یه بارم هیچ کاری نمیکنن انقد افسرده و مریض هستن 

والا برای من که همینطوره ...شوهرم ازنظرجنسی افتضاحه ، منم دیگه کم کم سرد و کسل شدم ..البته بیرون میر ...

آره دیگهدقیقا خودم همینطورم شوهرم انقد شل و وله خودمم یه لباس گشاد می‌پوشم تو خونه و حوصله آرایشم ندارم