2777
2789
عنوان

ماذرشوهرم حرصم ميده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون به شوهرم بگم كه چيكار كنه؟مثلا هروق خواس از دختره تعريف كنه شوهرم تخريب شخصيتي كنه؟مثلا هروق گف قيافش خوب شده بگه كجاش خوبع من همچين قيافه هاييو اصلا ادم حساب نميكنم....ي همچين چيزايي مثلا😂

منم همیشه با عروس همسایه مقایسه میشم 

یه بار داشت دوباره میگفت عروس فلانی 

منم گفتم همیشه مرغ همسایه غازه 

بعدش همین عروسه ابروی مادرشوهرش رو برد دیگه مادر شوهرم جرات نمیکنه اسمشو جلوم بیاره🤣

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بنظرتون به شوهرم بگم كه چيكار كنه؟مثلا هروق خواس از دختره تعريف كنه شوهرم تخريب شخصيتي كنه؟مثلا هروق ...

عزیزم بهترین کار اینه محلش ندی بعد من باشم میگم با خنده فلانی تازه داره میرسه به ما 

[QUOTE=337556334]شوهرت پشتته؟نميگه چون بزرگترن احترامشونو نگه دار؟[/QUOTببین شوهرم می‌دونه مادرش چقدر بدی کرده بازم طرف مادرش ول نمیکنه ولی پشت منم هست جلو اونا نمیگه ولی پشت سر اونا میگه آره کار تو اشتباهه ولی خودش می‌دونه من وحشی ام من کار خودمو میکنم منتظر نمیشم شوهرم حرف بزنه درجا جواب دادم😂😂

منم همیشه با عروس همسایه مقایسه میشم  یه بار داشت دوباره میگفت عروس فلانی  منم گفتم همیش ...

اخه به اين ميسوزم كه اصلا اش دهن سوزي نيس عروس خوبيم نيس ك بگم حق داره تعريفش كنه قيافشم تعريفي نداره واقن وقتي ازش تعريف ميكنه ميسوزم كه چرا اينجوري ناراحتم ميكنهه

[QUOTE=337556334]شوهرت پشتته؟نميگه چون بزرگترن احترامشونو نگه دار؟[/QUOTببین شوهرم می‌دونه مادرش چقد ...

افرين شوهر منم دقيقا اينجوريه هم پشت منه هم خونوادش اونجور نيس ك بگم كلاا بخاطر من خونوادشو ول ميكنه ولي شده تاحالا كه يكسالع عقديم چندبار دعواي حدي داشته باهاشون بخاطر من

ولي خب ب اينجور مسائل دخالت نميكنه مشكل جدي باشه وارد عمل ميشه فك كنم منم مث شما خودم بايد جوابشونو بدم😂شما چندسالع ازدواج كرديذ؟از اول همينجور حاظرجواب بوديد يا رفته رفته تغيير كرديذ