2777
2789
برات پیش اومده؟بخدا ب حرف اسونه اینا ک میگی..میگم ترم ۶دانشگاه دولتیه میکه دیگ نمیخام درس بخونم من ب ...

چقد ناراحتشم

من پرستار بخش روانم  خیلی خیلی بیشتر از بیمارایی ک مریض جسمی هستن زجر میکشن اینا چون خوب شدنی در کار نیس امیدی ندارن واقعا گناه دارن

من ک رعایت میکنم اما بابام میکه دیونه اس و دیگ بهش امیدی نیس..نرمال بود بادارو تااینک امپولشو دیر زد ...

وای توروخدا این جملع رو بش نگید اینا خیلی بدشون میاد بهشون بگی دیوونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ناراحتشم من پرستار بخش روانم  خیلی خیلی بیشتر از بیمارایی ک مریض جسمی هستن زجر میکشن اینا ...

ینی میگی داداشم بادارو هم خوب نمیشه؟۳سال ک دارو میخورذ خوب بود

چقد ناراحتشم من پرستار بخش روانم  خیلی خیلی بیشتر از بیمارایی ک مریض جسمی هستن زجر میکشن اینا ...

ناراحت کننده تر زندگی هست که داشتن و باعث مریضی شده براشون.

طرف یه گذشته دردناک داشته که به این روز افتاده

ناراحت کننده تر زندگی هست که داشتن و باعث مریضی شده براشون. طرف یه گذشته دردناک داشته که به این روز ...

کلا خیلی ترحم برانگیزن من که خیلی وقتا براشون گریه میکنم 

ی دختر داشتیم اخنلال شحصیت بود این شش سالش ک بوده مامانش جلو چشمش خودسوزی میکنه بعدم باباش میذارتش شیرخوارگاه و زن میگیره وقتی اومد پیش ما هفده سالش بود چن روز مرخص شده بود و کسی نمیومد تحویلش بگیره اینکه هرروز میپرسید کسی اومد دنبالم یا نه جیگرمو میسوزند😔

ببین دوره ایه ممکنه چن سال خوب باشن بعد یهو تحت تاثیر محیط و اینا برگرده اینی ک بگی کامل خوب میشن نه ...

ن بخدا نمیخام کامل.فقط تحت کنترل باشه.دیدب کساییی  ک خیلی وصعشون خراب باشه و بعد بستری و دارو بهتر شن؟دااداشمم همبن حور بود اما چون الان حالم بده نمیتونم باور کنم ک بهتذ میشه

من از نزدیک اینا رو دیدم با دارو و شوک فقط کنترل میشن درمان نمیشن

داداشمم شوک گرف و دارو میخوره فقط باز چن روزه اذیت میکنه میگه نمیرم دانشگا نمیتونم برم ی نیرویی نمیزاره برم

ناراحت کننده تر زندگی هست که داشتن و باعث مریضی شده براشون. طرف یه گذشته دردناک داشته که به این روز ...

میدونی بیشتر ب ژنه چون داداشای من واقعت رفاه کامل بودن قبل کنکور بخاطر استرس و فشار کنکور ژن فعال شد

کلا خیلی ترحم برانگیزن من که خیلی وقتا براشون گریه میکنم  ی دختر داشتیم اخنلال شحصیت بود این ش ...

تو ببین من ک خاهرشم و داداش نخبع المپیادیم یهو ی شبه اینجور شد چی کشیدم .تروخدا بهم امید و انگیزه بذه

میدونی بیشتر ب ژنه چون داداشای من واقعت رفاه کامل بودن قبل کنکور بخاطر استرس و فشار کنکور ژن فعال شد

یعنی شما پدر و مادر خوب بودن و با محبت ولی فقط به خاطر استرس کنکور اینطوری شد؟

آخه این موردی که من می شناسم پدر و مادر خیلی بدرفتاری داشتن 

کلا خیلی ترحم برانگیزن من که خیلی وقتا براشون گریه میکنم  ی دختر داشتیم اخنلال شحصیت بود این ش ...

خدا لعنت کنه پدر بی مسئولیتی که می ره دنبال زندگی خودش و یه بچه یتیم رو به این روز می کشونه 

یه وقت یکی پدر و مادر نداره آدم می گه خوب نداره اونی هست و بی وجدان چقدر بده