2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا متوجه شدین این بیماری داره علایمش چیه

توهم میزد مثلا فکر میکرد خواهرش یا برادرش دارن به بچش اسیب میزنن در صورتی که اونها اصلا رفت و امدی نداشتن صدا های عجیب میشنید که بهش امرونهی میکردن 

💔

کار خاصی نیاز نیست انجام بدی فقط باید دارو هاشو مصرف کنه بیمار ماهم همین مشکل رو داره و اصلا دارو مص ...

از چرت و پرت گفتتش خسته شدم.الان وسط ترم ۶میکه دیکه دوس ندارم برم دانشگاع

داداشم دارو میخورع.فقط یکی از امپول هاش به اسم رسپریدونه ک ۵ماع نزدیم چون حالس خوب بود..مجدد دکتر بر ...

یکم طول میکشه بعد مصرف دارم نگران نباش بهبود پیدا میکنه ولی سعی کنید امپول و دارو هاشو به موقع بدین 

💔

اگه از توهم هاش گفت نگید نیستند یا دعواش نکنید.

برات پیش اومده؟بخدا ب حرف اسونه اینا ک میگی..میگم ترم ۶دانشگاه دولتیه میکه دیگ نمیخام درس بخونم من ب درد نخورم و اینده ندارم

از چرت و پرت گفتتش خسته شدم.الان وسط ترم ۶میکه دیکه دوس ندارم برم دانشگاع

اونا بیشتر خودشون دارن زجر میکشن هیچوقت ولش نکنید حرفاشو گوش بدید از توهم هاش گفت مسخرش نکنید اون واقعا داره این توهمات رو میبینه تو فکرش بشین پای حرفاش تا اروم بشه

💔

آره اولش نمیدونستیم این بیماریو داره ولی اونجا که عود کرد فهمیدیم...آره میخوره الان حالت نرمالشه&nb ...

داداش منم نرمال بود این امپول لعنتیشو ک نزدیم باز قاط زده..نکرانم ک خوب نشه..بخدا تو ذوقم میخوره وقتی ی شبه از حالت عادب تبدیل ب ی ادمی ک چرت وپرت میگه میشه

کاتاتونی

توهماش چطوریه؟خطرناکه؟

میدونی خانواده خیلی خیلی تاثیر داره تو درمانش توهماشو نه رد کنین نه تایید برچسب دیوونه بهش نزنین باهاش حرف بزنین اگه کاتاتونیک از نوع سکونه خیلی دوربرش نباشین تا وقتی داروها اثر کردن

داداش منم نرمال بود این امپول لعنتیشو ک نزدیم باز قاط زده..نکرانم ک خوب نشه..بخدا تو ذوقم میخوره وقت ...

نترس اگه داروهاشو مصرف کنه مشکلی پیش نمیاد

مامان من سه بار سر خود داروهاشو قطع کرد یبار نزدیک بود قتل بشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
توهماش چطوریه؟خطرناکه؟ میدونی خانواده خیلی خیلی تاثیر داره تو درمانش توهماشو نه رد کنین نه تایید بر ...

من ک رعایت میکنم اما بابام میکه دیونه اس و دیگ بهش امیدی نیس..نرمال بود بادارو تااینک امپولشو دیر زدیم..چون عود نداشت فقط داروهاشو میدادیم.حالا امپولشو دیشب زد میتزسم تاثبر نداشه باشه