2777
2789

سلام بچه ها،من وقتی خودم بچه بودم،مامانم پریود رو طوری توی مغزم انداخته که احساس می‌کردم گناهکارم،باید از همه مخفی کنم،انگار مقصر منم،انگار قتل کردم انقدر که باهام بد رفتار میکرد 

الان خواهرام ازم راجب اینکه چرا توی کشوی مامان مای بیبی هست سوال کردند(من خودم نوار ها روجایی میزارم که نبینن،ولی مامانم رعایت نمیکنه) بهم گفتن از مامان پرسیدن و اون سرشون داد کشیده،خلاصه بگذریم 

الان ۸ سالشون هست،چند وقت پیش هم این سوال رو ازم پرسیدن ولی من یه جوری پیچوندم،الان واقعا نتونستم بهشون نگم 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی منم براخواهرم کلاس چهارم بود خودم توضیح دادم نیاز به پناان کردنم نداره باید بدونه امادگی داشته باشه وقتی این اتفاق افتاد براش وحشت نکنه

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش

اول راجب بلوغ و اینکه آدم ها چه  مرد چه زن بزرگ میشن و بدنشون رشد میکنه،موهای زائد در میارن،سینه هاش ن رشد میکنه،آقایون صداشون کلفت میشه و... براشون توضیح دادم،خیلی کنجکاو بودن که بدونن اون مای بیبی چیه 

کم کم وارد شدم و گفتم خون از بدن خارج میشه و... 

کامل براشون توضیح دادم تا جایی که خودم اطلاع داشتم،بعد ازم سوال پرسیدن مرد ها هم این جوری میشن؟

واقعا مامانت مای بیبی استفاده میکنه؟😐

نوار بهداشتیو میگن😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

هشت سالشون هست!!! خیلی بانمکه سوم شخص مفرد رو جمع میبندید؟ فکر میکنید نشونه احترام یا با کلاسیه؟ خیر عزیزم این فرهنگ زشت از زمان قاجار مونده و معنی خودبرتر بینی و عوام و رعیتی داره

در خاطراتشون مینوشتن ما گرسنه مان شد، به آشپزباشی دستور دادیم برایمان کباب آوردند!!!!

درست اینه خواهرم هشت سالش است

من گرسنه ام شد

حالا شما مامانت بازم توضیح داده برات

مامان من که هیییچ.. هرچی یادگرفتم تو مدرسه بود.. اول راهنمایی بودیم که یه خانم بهداشت اومد راجبش حرف زد. چقدر برامون عجیب بود و چقدر ترس داشتیم💔

خدامیدونه اون دوران چجوری برام گذشت

نمیدونم الان برا خواهرت  زود هس یا نه.. میتونستی بگی بزرگتر شدی میفهمی

و دوسه سال دیگه براش بگی و آماده ش کنی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

سنشون کم هست بهشون بگو مامانا  یه شرایطی دارن که بعضی وقتا باید ازون وسیله استفاده کنن . بگو هنوز زوده بزرگتر که شدین میفهمید  ازشون بخاه درباره این قضیه باکسی صحبت نکنن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اشکالی نداره خیلی کار خوبی کردی من خواهر کوچیکم ۸۱ایه یادمه وقتی سوم دبستان بودن خودِ معلمشون بهشون گفته بود من خیلی خوشم اومد چون بعضی بچها زودتر پریود میشن یهو استرسی میشن چیزی ندونن

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

گفتم نه،بعد پرسیدن مرد ها چرا دم دارن🤣😂

گفتم این دم نیست دستگاه تناسلیه،خدا هر کسی رو یه جوری می آفرینه،خانم ها این جوری آقایون این جوری 

خلاصه سوال هاشون رو جواب دادم،به نظرم باید برای پسر ها هم توضیح بدید بچه ها،ولی وقتی وارد یه سنی شدن که دیگه اوکی بود،چون اگه نگید،کنجکاو میشن میرن خودشون اطلاعات غلط میدا میکنن بعدش هم که خدا میدونه از کجا سر درمیارن 

بچه ها که الان همگی دسترسی به اینترنت و گوشی رو دارن،یه سرچ ساده بزنن خدا میدونه از چه جاها که سردر نیارن

هشت سالشون هست!!! خیلی بانمکه سوم شخص مفرد رو جمع میبندید؟ فکر میکنید نشونه احترام یا با کلاسیه؟ خیر ...

اگه منظورش این بود برا مامانشم جمع میبست من گفتم شاید خواهر دوقلو داره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)