2777
2789
عنوان

چه قدر باید ذهن آدم بیمار باشه

185 بازدید | 14 پست

من دیشب مامانم رفت بیمارستان پیش مادربزرگم 

بابامم کار داشت رفت تهران 

منو داداشم موندیم خونه 

خالم برگشتم گفته رشته دختر و پسر باهم تنها 😑 انگار پسر همسایمونه 🤦🤕 من ۲۰ سالمه داداشم ۱۵

بعد داداش من یه جوری که حتی دختر خاله هام روسری سرشون نباشه می‌ره تو اتاق 😂

بعد خاله من برگشته این طوری گفته خیلی بدم اومد😑

اسکول شاخ و دم نداره

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تویه ولی باور کنین دنیا عجیب شده بخدا حرمتا از بین رفته میبنی یهو ی لینک میاد روبیکا یا تلگرام مینویسه رابطه ی خواهر و برادر یا نوشته دایی و خواهر زاده و هزاران مسله اینارو هم خواهرای ما میخونن هم داداشا و این باعث میششه همچین چیزایی بیاد توی ذهن ادم بهدا همین مسایل ذهنازو خراب کرده

حق با تویه ولی باور کنین دنیا عجیب شده بخدا حرمتا از بین رفته میبنی یهو ی لینک میاد روبیکا یا تلگرام ...

خالم سنش زیاده 

تو فضای مجازی نمیره 

بعد داداش من به جوریه که اگه دختر خالم حجاب نداشته باشه می‌ره تو اتاق 

بقیه میگن از حد نرمالم باحیا تره 

یا اگه من برم دم مدرسه شون یا آرایش کنم جلو نامحرم از عمق وجودش حرص می خوره به شدت رو من غیرتیه

اونام که تو روبیکاعه به نظرم داستانه صرفا برای خراب کردن ذهن مردم وگرنه چنین چیزی محاله واقعیت داشته باشه

خالم سنش زیاده  تو فضای مجازی نمیره  بعد داداش من به جوریه که اگه دختر خالم حجاب نداشته ...

اره میگم ک برا خراب کرده ذهن مردم هس و ادمای ضعیف تاثیر میپذیرن وگرنه داداشی ک تو ازش میگی هم غیرتیه هم مودب