2777
2789
عنوان

باردارم و نگران میشه نظر بدید؟

389 بازدید | 24 پست

تو سه ماهه اولم، گاهی روزا خیلی تهوع و اینا دارم، اما الان چند روزه حالم بهتره. ۱۰ هفتمه. سینه هام پره اما مثل هفته های گذشته اونطور دردناک نیست. راستش چون سقط داشتم، همش دلم شور سقط فراموش شده رو داره. همشم نمیشه رفت سونوگرافی. گفتم شاید نظر هاتون آرومم کنه.

این که تهوعم کم شده یا مثل قبل ضعف نمی کنم عادیه؟ سینه دردم هم کم شده.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.

من هفته ١٨ ام هنوز همين حالتها رو دارم. 

به روز سينم درد داره و روش فشار يه روز عادي و شُل.

به اين علائم نيست عزيزم نترس.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم اصلا جای نگرانی نیست درد سینه گاهی کم و زیاد میشه و به مرور کمتر میشه و تا ماه اخر وه دوباره زیاد تر میشه و تهوع و ویارم از پایان سه ماهگی معمولا کم میشه یا از بین میره . ان شالله به سلامتی در آغوش بگیری فرشته کوچولوتو😍😍

قشنگ ترین هدیه دنیا رو خدا داده به من 😍😍😍😍😍
بروبهداشت صدای قلبشو میزارن برات.شاید تهوعت داره خوب میشه 

برا صدا قلب زود نیست؟ می ترسم نشنون با اون دستگاه ها بدتر نگرانم کنن. ۱۰ روز پیس تو سونو قلبشو دید، بهمم گفت خوبه،اما این تغییر علایما کلافم کرده.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
سلام دوستم اصلا جای نگرانی نیست درد سینه گاهی کم و زیاد میشه و به مرور کمتر میشه و تا ماه اخر وه دوب ...

ممنونم مهدیه جان. انشاالله همینطور باشه. خیلی ترسو شدم. 

سلام دوستم اصلا جای نگرانی نیست درد سینه گاهی کم و زیاد میشه و به مرور کمتر میشه و تا ماه اخر وه دوب ...

دقیقا مهدیه جان، یه روز کلی دردناکه یه روز نه. یه روز خیلی سنگینه یه روز سبک.

پس عجیب نیست.

نگران نباش منم مث توعم

بعضی روزا انقدر شدید بود که می گفتم الان دل و رودمم بالا میاد. الان از اول هفته فقط ۲ بار بالا آوردم، اونم گشنم بود دیر غذا خوردم معدمم قاطی کرد.

انتظار داشتم پایان ۳ ماه تموم شه، الان ۲ ماه و نیمم تازه.

انشاالله همینطور که میگید عادی باشه، با هم تو یه هفته ایم چه جالب.

دقیقا مهدیه جان، یه روز کلی دردناکه یه روز نه. یه روز خیلی سنگینه یه روز سبک. پس عجیب نیست.

نه عززیز دلم اصلا جای نگرانی نیست دوستم استرس حوب نیست . من خودم اینقد رو سینه هام حساس بودم دائم چکشون میکردم تو خیابون بی اختیار دستم میرفت رو سینم😂😂😂😂😂😂

قشنگ ترین هدیه دنیا رو خدا داده به من 😍😍😍😍😍
نه عززیز دلم اصلا جای نگرانی نیست دوستم استرس حوب نیست . من خودم اینقد رو سینه هام حساس بودم دائم چک ...

منم  همش دستم به سینم بنده. یواشکی چکش میکنم.

ممنونم عزیزم، سعی می کنم آرومتر باشم.

الان ده هفته ای،با خیال راحت برو سونو برای قلبش،از هفته هفت میتونستی بری

رفتم برای قلب، تو هفته ۸، گفته همه چی خوبه. نگران اینم بعدش مشکلی پیش اومده باشه. می دونم حساسیتم بی جهته.