2821
2789
عنوان

اولین رژیم سیب سلام

71 بازدید | 9 پست

این رژیم باید در مدت زمان کم گرفته بشه چون اصولی نیست آسیب رسان هست 

یک هفته می گیرم 

فقط میتونم سیب بخورم ، بیشتر از یکهفته گرفته نشه عالیه 

بعدشم رعایت کنی رژیمت محاله برگرده وزنت

مولتی ویتامین مصرف بشه که چه بهتر 😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب هر عدد متوسط روبه بزرگ ۱۲۳ کالری روزی ۳ تا میخوری؟ بعدم قند داره خود قند چه طبیعی چه مصنوعی باعث ...

ممنون از نظرت 

این رژیم توسط یه  متخصص تغذیه ولی به مدت ۴روز به ی خانم داده شده برای استپ وزنی  

این تک غذایی حساب میشه .

سرخودی من دراوردی نیست ، باید و باید بیشتر از یک هفته گرفته نشه ادامه دار باشه بله آسیب میزنه 

نه ! محدودیت نداره میتونی بخوری  راجبش تحقیق کن لطفا 🥰

اصلا اینجوری نیست میخوای لاغرشی کالری شماری کن روزی ۷۰۰ کالری بخور من ۹ کیلو کم کردم تو دوماه 

اگه قرار از صبح تا شب سیب بخوری اونم با اون همه قند  که اصلااا لاغر نمیشی مگه اینکه در روز دوتا نهایت سه تا بخوری میتونی؟ 

اصلا اینجوری نیست میخوای لاغرشی کالری شماری کن روزی ۷۰۰ کالری بخور من ۹ کیلو کم کردم تو دوماه  ...

همه ی روشا رفتم .

دیگه ببین ینفر تو رژیم چقد کن اورده که این رژیمای تک خوری میگره !

من تازه پروتئین و سبزیجات میخورم یکماه فقط بجای لاغری حجیم شدم ! 

خیلی ناراحت شدم و گوشه گیر 

تازه من خیلی رعایته رژیم غذاییم 

اصلا اینجوری نیست میخوای لاغرشی کالری شماری کن روزی ۷۰۰ کالری بخور من ۹ کیلو کم کردم تو دوماه  ...

چون تک غذایی اگ فقط سیب بخوری لاغر می کنه 

بعد رژیمم همین کالری شماری بگیریم عالی میشه

همه ی روشا رفتم . دیگه ببین ینفر تو رژیم چقد کن اورده که این رژیمای تک خوری میگره ! من تازه پروتئی ...

ببین بزار یه چیزی بگم خیلی مهم نیست چی میخوری مهم اینه کالری که مصرف میکنی از یه حدی نزنه بالاتر من بعضی اوقات هوس بستنی میکنم میخورم ولی شام حذف میکنمکه کالریم نره بالا روز بعد میبینم نیم کیلو کم کردم برنامه مانکن رو نصب کن هر روز هر چی میخوری حساب کن چند کیلویی؟ قدت چنده

ببین بزار یه چیزی بگم خیلی مهم نیست چی میخوری مهم اینه کالری که مصرف میکنی از یه حدی نزنه بالاتر من ...

دقیقا حرفای شما درسته  و منطقی هست ولی رو بدن من جواب نمیده 

چون گرفتم و نتیجه داد 

نمی دونم بخاطر سنمه چیه اینجوریم

۱۶۵قد 

۷۸وزن 

پایین تنم چاقه 

ببین پیاده روی باشگاهم رفتم درشت و سفت تر شدن 

ژنتیک بدنم خوب نیست 

2829
2828
2791
2779