2777
2789

اکثر پیش شماره های افریقا هست

یک نوع کلاهبرداریه

تمام شارزتون رو میخوره یا قبضتون رو نجومی می کنه

تو نت توضیح داده

گفتم بابت دوستانی که نمی دونن کنجکاو نشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلگرام آیدی هایی پیام میدن از طریق هوش مصنوعیه اند؟

من اونو نمیدونم‌چون تلگرام‌ندارم

چندروزه ب همسرم زنگ میزدن

جستجو کردم فهمیدم‌قضیه چیه

ظاهرا داره برا خیلیا اتفاق میفته

من همه رو بلاک کردم😂

بعد دیگه شماره جدید زنگ نمیزنه؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
میره تو بلک لیست مستقییییم😂

من یه روش دیگه امتحان کردم جواب داد

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یبارم طنگ زدن بمن میدونستم این چیزارو ولی دست کردم جیبم شماره رو ندیدم گفت الو الو ۲۰تمن شارژ داشتم خوووورد لامصب کوفتش بشه😅

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
چه روشی

من دیدم یه شماره هایی تو گوشیم هست که از مخاطبین پاک شده

ولی موقع میخوام پیام جدید بدم بهم پیشنهادشون میده

رفتم حافظه پیام و مخاطبین رو پاک کردم از تنظیمات گوشی پاک کردم

بعدش دیگه زنگ نزدن

نمی دونم ربطشون بهم چیه

ولی واقعا دیگه زنگ نخورد