2777
2789

چندروز پیش خونه باغ پدرشوهرم بودیم

یه فامیلشون زنگ زد اصرار اصرار که ما هم بیایم

بعد ک اومدن خانومه هی میگفت وای گلوم درد می کنه آی گلوم درد میکنه

منم بچه کوچیک داشتم کوفتم شد تمام روز استرس مریضیشو بخاطر بچم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروز پیش خونه باغ پدرشوهرم بودیم یه فامیلشون زنگ زد اصرار اصرار که ما هم بیایم بعد ک اومدن خانوم ...

مریض شدید ؟ من خودم علائم هم داشته باشم به همه میگم و خونه میشینم

❤️🩵

ببین آدما که نمیتونن به خاطر سرماخوردگی از کار و زندگی بزنن

مثلا فرض کن آقایون و خانمها بخوان به خاطر سرماخوردگی نرن سر کار... دیگه زندگی مردم فلج میشه

باید سیستم ایمنی بدنت را قوی کنی که مریض نشی نه اینکه به بقیه بگی چرا پیش من اومدی

شما کل دنیا رو هم الکل بزنی بازم ویروس ها و باکتری ها هستن... پس راهش اینه که کاری کنی بدنت قوی بشه 

ببین آدما که نمیتونن به خاطر سرماخوردگی از کار و زندگی بزنن مثلا فرض کن آقایون و خانمها بخوان به ...

اینی که اومد واجب نبود میتونست مهمونی رو بندازه یه روز دیگه نه اینکه منو اینجوری کنه

❤️🩵