2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همينم عزيزم . بشين يكم موزيك ساد گوش كن با ني ني حرفاي خوب بزن بهتر ميشي♥️

هوم جون اگه حالم عادی باشه 

نینیم تکون بخوره اصلا برام مهم نیست 

ولی این گیجی منو مشکوک میکنه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

هوم جون اگه حالم عادی باشه  نینیم تکون بخوره اصلا برام مهم نیست  ولی این گیجی منو مشکوک ...

من ديروز حس ميكردم كه كيسه جنين سوراخه😑😑هي هم ميديدم شورتم خيس ميشه😑😑😑كم فقط يه نقطه.بعد خواهرم زنگ زد ناخداگاه گفت واي جديدا عطسه ميزنم لباس زيرم يكم خيس ميشه دكترم گفته از عفونت . منم يادم اومد منم داشتم عفونت قبلا ديگه كلا فهميدم مغزم بيمار شده دنبال ترساشه. همشم به خاطر يه بار تجربه بدِ كه داشتم.

توام ببين امروز و ديروز چي خوردي و چي ممكنه روت اثر داشته باشه كه كسلت كنه. اگر به جواب نرسيدي چك هم بكن ضرر كه نداره.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من ديروز حس ميكردم كه كيسه جنين سوراخه😑😑هي هم ميديدم شورتم خيس ميشه😑😑😑كم فقط يه نقطه.بعد خواهرم ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم از وقت امپول پرولوتون زدم فرداش اینجوری شدم 

پریروز صبحم امپول کزاز زدم 

ممنون عزیزم  نمیدونم از وقت امپول پرولوتون زدم فرداش اینجوری شدم  پریروز صبحم امپول کزاز ...

من ميدونم كه مرضي هم اين آمپول رو ميزنه از اونم بپرس بعد آمپول حالش چطوره!! خواهش ميكنم عزيزم ♥️

من ميدونم كه مرضي هم اين آمپول رو ميزنه از اونم بپرس بعد آمپول حالش چطوره!! خواهش ميكنم عزيزم ♥️

من اخه بار اولم نبود میزدم این امپول ششم هفتممع 

فکر نکنم از اون باشه

نه والله

عوارض واکسن
واکنش نسبت به توکسوئيد، شايع نيست و بيشتر در افرادى بروز مى‌کند که در گذشته چندين‌بار اين واکسن را دريافت کرده باشند. واکنش موضعى شامل ادم، اريتم، درد و تب، حدود چند ساعت پس از تزريق واکسن، عارض مى‌شود و يادآور 'پديدهٔ آرتوس' مى‌باشد. گرچه اينگونه واکنش‌ها در ۳۰% دريافت‌کنندگان واکسن که از قبل نيز واکسينه شده‌اند، بروز مى‌کند، ولى عوارض حاصل چندان شديد نمى‌باشد و تنها در کمتر از ۳/۰% موارد باعث ناتوانى بيمار به‌مدت يک‌روز يا بيشتر مى‌گردد.
حساسيت زياد (هيپرسانسيتيويته) تأخيري، نسبت به توکسوئيد کزاز درحدود ۶ تا ۷ روز پس از تلقيح واکسن بصورت بروز درد، ناراحتى و تحريک موضعى در محل تزريق نيز ديده شده است. اين پديده شبيه واکنش نسبت به توبرکولين است و به‌طور کلى با واکنش کهيرى سريع، متفاوت مى‌باشد.

[QUOTE=43428256]عوارض واکسن واکنش نسبت به توکسوئيد، شايع نيست و بيشتر در افرادى بروز مى‌کند که در گذشته چندين‌بار اي ...[/QUOT

نه بابا علایمی نداره

اگه ورم و فشار خون نداری ناراحت نباش. من بعد از زدن پرولوتون به شدت دست و پام داغ میشه.طوری که اشته ...

الان که فشارم ده رو ششه

کم کاری تیروییدم دارم

شاید این خواب و کسلی مال اون باشه