سلام اگه خدا بخواد ۲۰ روز دیگه می ریم شمال فعلا نمی دونم هتلمون گاز برای غذای کمکی درست کردن داره یا نه این لوازم به ذهنم رسید نوشتم اگه چیزی جا گذاشتم بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای راست می گی من همیشه غذاش و میکس می کنم ولی با نی نی ۵ نفریم واقعا جا تنگه وسایل اضافی نباید بردارم با بچه سبک سفر کنیم بهتره یه مدت شروع کنم با پشت چنگال غذاش و نرم کنم شاید تا اون موقع یاد گرفت همونجوری خورد
سلام من با بچه ۷ ماه و ۲۰ روزم مسافرت رفتم گفتم تجربیاتم و بگم شاید بدرد کسی خورد کرم ضد افتاب خیلی واجب بود حتی وقتی راه افتادیم تو ماشین هوا ابری هم بود کرم نزده بودم ولی سریع پوست پسرم سرخ شد که کرم ضد افتاب زدم دیگه نسوزه
پشه نداشت پشه بند و کرم التیام جای گزش بدردم نخورد یبار جای پوشکش قرمز شد که کرم سوختگی بکارم اومد کالسکه جا نبود نبردم لازم هم نبود چون ما چهار نفر بودیم همه جا هم با ماشین می رفتیم نوبتی بغل می کردیم اذییت نشدیم ملافه زیاد خوب بود رو تخت و زمین پهن کردم که پسرم دراز می کشه قلت می زنه مشکلی پیش نیاد
قسمت سختش غذا بود سرلاک براش خیلی خوب بود خیلی راحت حتی تو ماشین درست می شد بیسکوییت و نون و موز هم بهش می دادم ما هتل رفتیم پیک نیک نمی شد ببریم یبار از سیب زمینی غذای خودمون بهش دادم یبار رفتیم کنار ماشین فرنی با خرما پختم یبار غذامون شامی بود بدون فلفل و نمک کم بهش دادم یبار تخم مرغ ابپز یبار از ماست و برنج غذای خودمون این چند روز غذای خوب نتونستم براش درست کنم قشنگ سیر نمی شد پبشنهاد می دم شما سوییت بگیرید گاز داشته باشه راحت بتونید براش غذا بپزید بعدم هتل ما اتاق نداشت با مامانم اینا یجا بودیم ساعت خواب پسرم می شد چراغا رو کم می کردم اونا هم مجبور می شدن زود بخوابن🤪 خداروشکر نزاشتم خوابش بهم بخوره چون از سه ماهگی ساعت های مشخص خوابوندمش تا وقت خوابش نمی شد نمی خوابید
در کل سفر خیلی خوبی بود انشالله قسمت همه منتظرا با نی نی شون برن، مامانم و شوهرم تو بچه داری خیلی کمک کردن زیاد سخت نبود بچم تو ابو هوای خوب شمال قشنگ جون گرفت خیلی بهش خوشگذشت خیلی بازی کرد شما هم نترسید مجهز با نی نی تون برید خوش می گذره البته من قبل ۳ ماه پبشنهاد نمی کنم چون کولیک و رفلاکس دارن ممکنه تو ماشین حمله کولیک داشته باشن خیلی گریه کنن تو خونه هم اروم کردنشون سخته چ برسه تو ماشین و جاده