2777
2789

میگفت بو میپیچه تو کلاس بچه ها هوس میکنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به نظرم مامانم ظلم میکرد بهم. اخه تا اینقد به فکر بچه های بقیه بودن؟ اخه با خیار؟؟؟؟😂😂😂😂

من وقتی ساندویچ یکی کباب یا کتلت یا سالاد الویه میبود خیییلیییی هوس میکردم

شما چی؟؟

اون دوستت که همیشه چیزای خوش مزه میاورد و تو یه گوشه نون پنیرگردوتو میخوردی و از گلوت پایین نمیرفت. بگو اون دوست لاکچریت چیا میاورد که دهنت آب میافتاد؟😅😅😅

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

یه دوستی داشتم اون موقع ها که رانی کلاس داشت هر روز میاورد مدرسه و دو قورت میخورد ازش و بقیشو مینداخت سطل آشغال🤦🏻‍♀️😂😂

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوستی داشتم اون موقع ها که رانی کلاس داشت هر روز میاورد مدرسه و دو قورت میخورد ازش و بقیشو مینداخ ...

وااا.. چرا😐😂 به خاطر کلاسش بقیشو نمیخورد؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من مامانم خیلی کم میشد برام موز بزاره ،تاکید میکرد میگفت جایی بخور که کسی نبینه دلش بخواد.💔

یکی از بچه های کلاس خیلی سم بود کاراش ،ورمیداشت کاهو کلم برگ برگ میکرد میریخت توی پلاستیک میاورد مدرسه میخورد بنده خدا.🥲🥺

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
به ما که هیچ لقمه یا میوه ای نمیدادن ببریم😕... فقط گاهی پول میدادن تنقلات از بوفه میخریدیم

من اعتراف میکنم که کل ۱۲ ساله تحصیلیمو هرررر روز مامانم بزام ساندویچ میذاشت

خرس گنده شده بودم ولی مامانم همیشع میذاشت برام😅😅یه روز ک نمیذاشت منم نمیبردم انقدر تنبل بودم تویه این کار😅

یه دوستی داشتم اون موقع ها که رانی کلاس داشت هر روز میاورد مدرسه و دو قورت میخورد ازش و بقیشو مینداخ ...

نمیدونس ما واسه اون تکه اخرش خودزنی میکنیم💔🤣

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

به نظرم نباید از این چیزا قربانی ساخت بچه هوس می‌کنه بچه گناه داره اگه این حرفا جلوی بچه زده بشه تا عمر داره خودشو مستحق ترحم میدونه و فکر میکنه جدی جدی بهش ظلم شده تو این دنیا به خیلی چیزا نمیرسیم خیلی چیزا رو نمیتونیم داشته باشیم از بچگی اینو یاد میگیریم اما اگه پدر مادر این درس بزرگو با کوبیدن دیگران و قربانی ساختن از بچه یاد بدن بهش گند زده میشه به تربیتش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

منم اینطوریم ب حق چشم اعتقاد دارم اونم ی بچه طفل معصوم

طرف مقابلم قصاوت نمیکنم پول نداشت بچه نمیاورد سعی میکنم خودم کار درست انجام بدم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
وااا.. چرا😐😂 به خاطر کلاسش بقیشو نمیخورد؟ 

نمیدونم شاید😅

ولی یه روز تو دلم ریخت و بهش گفتم جلو باباتم اینکارو میکنی؟؟😂😂😂یادم نمیاد اون در جواب چی گفت

لاکچریشون خودم بودم هر روز ساندویچ مرغ میذاشت مامانبزرگم یا برام ساندویچ سوسیس میخرید،چون هیچ چیز دیگه ای نمیخوردم

آخرش دوستام پرسیدن اینهمه مرغ از کجا میارید😂

الان برای پسرم ساندویچ کتلت که درست میکنم یکی از دوستاش خیلی دوست داره میگه به منم بده،منم بیشتر درست میکنم که به دوستشم بده کل سال هر وقت ساندویچ کتلت داشته با این دوستش نصف کرده😂

🌸🌸

من آمادگی تا  کلاس دوم پدرم ورشکست شده بود هیچییی نداشت یادمه مادرم یدونه رنگارنگ برای من و بدونه برای داداشم میخرید مام باهمون ۵ساعتو میگذروندیم یادمه اونموقع رنگارنگ ۱۰۰تا تک تومنی بود از رنگارنگ متنفرممم یادآور روزای سخته همیشه با اینک اونروزا گذشت اما یادم نمیره روزی گ تو کلاس از گرسنگی از هوش رفتم و معلم و مدیر چقدر ترسیدن و چقد دعوام کردن

اونروزا گذشت همه چی عالی شد اما یادش زخمش هنوز هست هوفففف کاش نمیوومدم تو تاپیک ولی واقعا کار زشتیه میوه نوبرانه بردن ما چون درخت گوجه سبز داریم و تو حیاطمون توت فرنگی درمیاد مادرم همیشه تو فصلشون کلیییی میداد تا تو کلاس همه باهم بخوریم 🥲یادش بخیر

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من مامانم خیلی کم میشد برام موز بزاره ،تاکید میکرد میگفت جایی بخور که کسی نبینه دلش بخواد.💔 یکی از ...

اره موزم خیلی میچسبید😅

کاهو؟؟؟

من یه دوستم هررر روز هویج میاورد خرت و خرت میکرد میخورد😂