2777
2789
عنوان

با اکسم هم دانشگاهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 23 پست
میدونی کارش شده همین از عمد با دوست دخترش تلفنی پیش من حرف میزنه جلو دوستام ادعا میکنه که میخواد ازد ...

بهتر ذات بدشو نشون داد به نظرم این نو هستی که باید بری تو رابطه با یک نفر تا اون لجش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا 

نمیدونمم خودمم ببین من بهت میگم همه چی با زمان حل میشه ده سال دیگه حتی یادت نمیاد اسم این آقا چی بوده زمان بزار روی خودت برای رشد خودت بخدا حیفی وقت بزاری برای آقایون ...

بهتر ذات بدشو نشون داد به نظرم این نو هستی که باید بری تو رابطه با یک نفر تا اون لجش بگیره

کاش شرایطش جور بشه واقعا دوست دارم حالش بگیرم البته با یه آدم درست نه موردی مثل خودش

نمیدونمم خودمم ببین من بهت میگم همه چی با زمان حل میشه ده سال دیگه حتی یادت نمیاد اسم این آقا چی بود ...

من کل تمرکزم رو خودم و خیلی میشرفت کردم و خوشحالم که شاهد پیشرفتم اما گاهی کلافه میشم از این همه بدی واقعا یه سریا ذات و وجدان ندارن 

کاش شرایطش جور بشه واقعا دوست دارم حالش بگیرم البته با یه آدم درست نه موردی مثل خودش

البته از سر لج این با احساس کسی بازی نکن رابطه واقعی منظورم بود که خودت شاد باشی در کنارش

من کل تمرکزم رو خودم و خیلی میشرفت کردم و خوشحالم که شاهد پیشرفتم اما گاهی کلافه میشم از این همه بدی ...

من دقیقا می‌فهممتت و دارم نصیحتت میکنم این عوضیا زخمشون رو که زدن خودشون شادن ما باید تا یه مدت هم درگیرشون باشیم و غمگین عملا ما رو از زندگی کردن نرمال دور میکنن ما نباید غصه بی وجدانی اونا رو بخوریم و وقتمونو تلف کنیم من حالتو میفهمم زورت میگیره یک بی وجدان بهت بدی کرده خودش هیچیش نشده  منم برام پیش اومده ولی دیدم بخوام هی بهشون فک کنم از زندگیم عقب میمونم  چون شاید هیچ وقت بلایی سرشون نیومد تا کی منتظر بشینم عمرم هم تلف بشه فک کن یه مدت زمانی که باشون بودیم عمرمون تلف شده به مدت هم بعد اینکه بهمون بد ی کردن ا فکر کردن به بدی عاشون