یعنی قیافه نحس اش هر روز میبینم از این گذشته عوضی تر از این حرفاست و عمدن کارایی میکنه که من اذیت بشم گذشته از این ها خیلی دروغگو بود و ادعای عاشقی و خیلی چیزای دیگه قبلا نسبت به من داشت اما بعد یه هفته با یکی دیگه اوکی شد خودش خیلی شخص سمی و من دارم از این شرایط روانی میشم چیکار کنم
نمیدونمم خودمم ببین من بهت میگم همه چی با زمان حل میشه ده سال دیگه حتی یادت نمیاد اسم این آقا چی بوده زمان بزار روی خودت برای رشد خودت بخدا حیفی وقت بزاری برای آقایون ...
من کل تمرکزم رو خودم و خیلی میشرفت کردم و خوشحالم که شاهد پیشرفتم اما گاهی کلافه میشم از این همه بدی ...
من دقیقا میفهممتت و دارم نصیحتت میکنم این عوضیا زخمشون رو که زدن خودشون شادن ما باید تا یه مدت هم درگیرشون باشیم و غمگین عملا ما رو از زندگی کردن نرمال دور میکنن ما نباید غصه بی وجدانی اونا رو بخوریم و وقتمونو تلف کنیم من حالتو میفهمم زورت میگیره یک بی وجدان بهت بدی کرده خودش هیچیش نشده منم برام پیش اومده ولی دیدم بخوام هی بهشون فک کنم از زندگیم عقب میمونم چون شاید هیچ وقت بلایی سرشون نیومد تا کی منتظر بشینم عمرم هم تلف بشه فک کن یه مدت زمانی که باشون بودیم عمرمون تلف شده به مدت هم بعد اینکه بهمون بد ی کردن ا فکر کردن به بدی عاشون