2777
2789

من رابطه‌ام با خدا خوب نیست ولی اعتقاد دارم خدا بنده های گنه کاری رو که توبه میکنن دوست داره:)

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میبینه تو رو عزیزم، منتها حواست پرته چیزای دیگه هست و توجهی بهش نداری.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

به این سن که رسیدم اصلا نمیدونم منظور از خدا چیه چه برسه رابطه باهاش برقرار کرد و رابطتتم خوب باشه! اصن یعنی چی همه این حرفا که مردم میگن و تو کتابا نوشته؟ چرا ما ندیدیم و حس نکردیم هیچوقت 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بمن نیست اون خدای مهربونم دیگه بهم محل نمیدا

متاسفانه مفهومی که از خدا برای ما ساختن اشتباه بود 

و اینکه ما هم باید بپذیریم نسبت به اعمالمون مسئولیم 

کردار خدا پژواک اعمال ماست

نمی گم خدای ناکرده شما کار بدی کردین 

ولی اگر بدی و خوبی در دنیا نباشه تعادل برقرار نمیشه عزیزم 

متاسفانه مفهومی که از خدا برای ما ساختن اشتباه بود  و اینکه ما هم باید بپذیریم نسبت به اعمالمو ...

من بدی نکردم انقدر مظلوم ی گوشه خونه کز کردم ک ازارم نمیرسه ب کسی

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
به این سن که رسیدم اصلا نمیدونم منظور از خدا چیه چه برسه رابطه باهاش برقرار کرد و رابطتتم خوب باشه! ...

توی این دوره زمونه با این حجم از آگاهی، اگر کسی هنوز به وجود خدا پی نبرده واقعا جای تأسف داره:)