2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پای سرم

193 بازدید | 17 پست

پسرم از ظهر تا الان جلو چشمم بوده همش تو خونه در حال بازی بوده و کاملا سرحال.

عصرم نخوابید سرشب ک خوابش میومد دیگ پتو اوردم ک بخوابه.ی ربعی وول خورد عادتشه موقع خواب خیلی وول میخوره.

یهو شروع کرد ب نق زدن و گریه زیاد پاشو گرفته بود و گریه میکرد هرچی میگم چی شد فقط گریع میکنه.

هرچیم گشتم لای پتوش ببینم جک و جونوری بوده هیچی نبود هیچ جای نیش و گزشم رو پاش نیس.

پاشو بردم زیر آب گرم ماساژ دادم کلی گف خوب شدم ی کمم پماد زدم باز با گوشی ی عالمه بازی کرد سرحال خوابید.فک کردم لابد پاش سر شده بود.ولی الان باز بیدار شد و گریه.بار آب گرم و ماساژ الان خوابیده میدونم ک باز بیدارمیشه.نمیدونم چی شد یهو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره در رفته باشه مچ پاش؟

صب با بچها بازی کرده تو حیاط 

ینی اگ از صب در رفته باشه الان دردش شروع میشه؟

اصلا ورمم نداره پارسالم دستش از جا دراومده بود اصلا ورم نداشت.نمیدونم چیکار کنم.دست چپ خودم از بس ترسیدم ب طرز وحشتناکی درد گرفته.

الانم جایی باز نیس ببرمش دکتر خودشم دست بزنی بیدار بشه از گریه هلاک میکنه خودشو

حالش گرفته بوده نازش چلیده 😍😂😂😂

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

چن سالشه؟ من پسرم۳سال و ۸ماهشه اینطوری میشه گاهی شبا از خواب بیدارمیشه گریه میکنه میگ پام درد میکنه ماساژ میدم خوب میشه سه شب پیش انقد دیگ نق زد استامینوفن دادم ی کوچولو اروم خوابید خودمم تو بچگی همیشه پا درد داشتم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
براش ۴ قل بخون ایت الکرسی فوت کن دورش .قران بذار بالاسرش.شکمشو ماساژ بده اروم. اگ بارم بیدار شد ی وم ...

پا درد چ ربطی ب نعناع و نبات داره

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

پسر خواهرم اینجوری بود برد دکتر آزمایش داد گفتن کمبود ویتامین دی داره قرص خورد خوب شد

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
پا درد چ ربطی ب نعناع و نبات داره

پاش درد میکنه؟از کجا میدونی؟خب گفتم شاید دل درد داره.. در ضمن دمنوش بد نیست حالا هرطور صلاح میدونی... روغن بزن کمر پایینشو گرم کن‌‌.. ماساژ بره.. یا اگ میبینی عجیبه ببرش درمانگاهی یا جاییی دکتر ببینش