2777
2789
من دعا میخونم جواب میگیرم منتها نه اون چیزی که دلم میخواد البته هر بار ختم هام یه کم ناقص میشه

عزیزم ازدواج کردی؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هنوز مجردم ولی شرایطم رو به راه هست خداروشکر الحمدلله

یعنی چی شرایطتت رو به راهه عزیزم؟ من اصلا خاستگار ندارم معرفم ندارم خیلی ناراحتم سنمم بالاست بنظرت حاجت میده؟ 

یعنی چی شرایطتت رو به راهه عزیزم؟ من اصلا خاستگار ندارم معرفم ندارم خیلی ناراحتم سنمم بالاست بنظرت ح ...

یعنی میدونم به زودی حاجت روا میشم

فقط به خاطر یه سری مسائل عرفی باید صبر کنم

صد در صد حاجت میده

ببین زیارت عاشورا به این روش بخون

اول صد تا الله اکبر 

بعد زیارت عاشورا به روش امام هادی 

بعد دو رکعت نماز زیارت 

و در آخر هم صدتا الله اکبر 

یه تایپیک دیدم دختره اینجوری خونده جواب گرفته

یعنی چی شرایطتت رو به راهه عزیزم؟ من اصلا خاستگار ندارم معرفم ندارم خیلی ناراحتم سنمم بالاست بنظرت ح ...

اومدم تا تایپیک تگت کنم دیدم قبلا خودت پیام گذاشتی اونجا

پیامتو لایک کردم

منم خیلی چله و ختم و نمازها خوندم

خیلی ها دیدم با زیارت عاشورا میگن بهترین شوهر دنیا رو دارن

منم اومدم در کنار طه و احزاب زیارت عاشورا خوندم

یعنی میدونم به زودی حاجت روا میشمفقط به خاطر یه سری مسائل عرفی باید صبر کنمصد در صد حاجت میدهببین زی ...

ان‌شاالله خوشبخت شی عزیزم 

اومدم تا تایپیک تگت کنم دیدم قبلا خودت پیام گذاشتی اونجاپیامتو لایک کردممنم خیلی چله و ختم و نمازها ...

عزیزم میای تلگرام؟این آیدی تلگرامم هست چنتا سوال دارم ازت mehraaa07@

من رفتم خیلی عالی بود دلم هنوز اونجاستفکرشو نمیکردم اینجوری باشه الهی قسمتت بشه با دلخوش بری و با دس ...

چله زیارت عاشورای نوید صفری. میگن  خیلی خوبه برای  ازدواج

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همه دعانویس رمالا گفتن داری پول گرفتن و بازم رفع نشد

اونایی که پول زیاد میگیرن نرو سراغشون

بعضی هام  باطل میکنن اون طرف میفهمه زود میره میگیره بازم

یاهم دفینه یا قفل داری یه طلسم قفلی هست قفل میشه براهمین باطل کردنش سخت

من خودم یه دوست داشتم برا یکی دعا میگرف تا میدید زندگیش خوب شده میکف حتما باطل کرده میرف میگرف 

اونایی که پول زیاد میگیرن نرو سراغشونبعضی هام باطل میکنن اون طرف میفهمه زود میره میگیره بازمیاهم دف ...

والله نمیدونم این راهم رفتم و جواب نگرفتم. شاید واقعا خواست خدا نیست

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖