2777
2789
عنوان

آرزوهاتون زندگی میکنید؟

90 بازدید | 13 پست

خیلی دلم بحال خودم میسوزه دهه هفتادیم و هیچ لذتی از زندگی نبردم دخترم ۵ سالشه کلی آرزو دارم تو زندگی حقوق کارمندی و مستاجری نمیزاره نفس بکشیم همش میره جای قسط و اجاره خونه تنها کار زیباییم اینه ماهی دوبار میرم اصلاح ابرو چون صورتم پر موعه هیچ عملی انجام ندادم نه لباسی نه خریدی نه تفریحی نه اتلیه نه جشن نمیدونم چرا ذهنم خیلی درگیره این موضوعاته

اطرافمون مستاجر هست کارگر هست ولی خیلی به خودشون و زندگیشون میرسن حس میکنم خیلی از زندگی عقبیم کاش حداقل مجرد بودم گناه دخترم گردنم نبود😔😭

شما چی راضی هستین از این شرایط؟زندگیتون اونجوری هست که میخواستین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب مام اینا رو نداریم سالی شاید یبار یا دوسال یبار یه خرید داریم 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

شما خودتون هم شاغل هستین ؟

اگر خیر به فکر یک هنر و حرفه ای باشید 

این روزها همکاری ده تا دست هم توانایی پرداخت مایحتاج زندگی را ندارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من مصداق این بیتم 

خدا منو ببین... این زندگی رویای من نیست 

قربونش برم یجوری داده که اصلن شباهت که هیچ تفاوت ام بزور پیدا میشه بین رویا و زندگیم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عزیز از وقتی گرونی اومده همه دست و پاشون بسته شده 

مامان و بابای منم مغازه دارن از صبح تا شب دارن کار میکنن آخر سر بازم کم میاریم 

بزار دخترت با درس خوندن واسه خودش ملکه بشه 

مهم ادب و اخلاقیه که یاد میدی بهش 

مادری دیدگاهش رو عوض کن بگو آرامش مهمترین نعمت تو زندگی هست 

با لذت‌های مجانی خوشحاش کن خودت بگو چقدر خوش گذشت و اینا اصلا نزار اون فکر کنه کمبودی هست 

شما خودتون هم شاغل هستین ؟ اگر خیر به فکر یک هنر و حرفه ای باشید  این روزها همکاری ده تا دست ...

دردم همینه دیپلم دارم و بیکار هیچ جا بهم کار نمیدن هستم شهر غریب کسی نیست دخترم بزارم پیشش هر هنری هم بخوام یاد بگیرم کلی پول وهزینه میخواد اینقد چیز لازم دارم دیگه شب تا صبح نمیخوابم از بس فکر میکنم😔

والا منم گاها میگم خدایا چقدر تبعیض!! رفیقم خرج روزانش یه تومنه لاقل😐 اونوقت من اخرین بار که تفریحی ...

دقیقاااا:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
دردم همینه دیپلم دارم و بیکار هیچ جا بهم کار نمیدن هستم شهر غریب کسی نیست دخترم بزارم پیشش هر هنری ه ...

الهی درک میکنم واقعا سخته 

ببین عزیزم شغل خانگی راه بنداز 

آموزش شیرینی و کیک و این چیزا خود آموز یاد بگیر 

پیج بزن برای کافه ها 

یا ادمین پیج بشو 

یا ترشی و سبزیجات و ... درست کن اکثر رستوران و بیمارستان ها قرارداد می بندند 

یا اگر ترشی شیک و خوشکل درست کنی پیچ بزنی

کلی مشتری واسش میاد 

انواع لواشک و آلوچه درست کن 

هزینه زیادی هم نیاز نداره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍