2777
2789

بچه‌ها با این درصدا منطقه 2 قم دختر دعوت به مصاحبه فرهنگیان میشم؟ ریاضی 0 عربی48 فنون۲۷ جامعه50 روان 46 تاریخ جغرافیا ۲۵ فلسفه۱۶ اقتصاد۶۰ تعلیم ۸۰ هوش۳۵ توروخدا جواب بدین از استرس دارم میمیرم به نظرتون رتبم یا ترازم برای دعوت به مصاحبه چند میشه تخمین رتبه هم میزنم هرکدومشون یه چیزی میگه به نظرتون زیر ۳۰۰۰ میارم ؟

اولین باری بود که کنکور دادی؟

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معدل؟

برای دعوت به مصاحبه اول ۶۰ درصد کنکور و۴۰ درصد ازمون تخصصی فرهنگیان رو جمع میکنند اگر دعوت شدیم با نهایی جمع میشه ولی نهاییم امسال ترمیم میکنم ۱۸ بشه

عزیزم معدلتون چنده؟فارغ التحصیل چه سالی

برای دعوت به مصاحبه اول ۶۰ درصد کنکور و۴۰ درصد ازمون تخصصی فرهنگیان رو جمع میکنند اگر دعوت شدیم با نهایی جمع میشه ولی نهاییم امسال ترمیم میکنم ۱۸ بشه

برای دعوت به مصاحبه اول ۶۰ درصد کنکور و۴۰ درصد ازمون تخصصی فرهنگیان رو جمع میکنند اگر دعوت شدیم با ن ...

عزیزم

من خودم مشاورم

۴۰/۶۰برای سال پیش بود

الان ۵۰/۵۰هست

معدل ترمیم نشدتون چنده؟معدل کتبی دیپلم

بالای ۱۴ یا بالای ۱۶؟

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
نه فارغ التحصیلم 

خب رو معدل زوم کن، شدید زوم کن، امسال شرایط خیلی خوبه خداروشکر، اول تمرکزت رو بذار رو معدل اصلا فکر کن کنکور ندادی، بعدش تمرکز کن رو مصاحبه، امسال ۷۴ درصد راه هنوز برای فرهنگیان مونده.. پس کلی باید امید داشته باشی، استرس دیگه چیه...

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»

و یادت باشه فرصت ترمیم رو هدر ندی

تا جایی که میدونم فقط یه بار ترمیم میشه کرد

البته مطمئن نیستم