2777
2789
عنوان

قهر با پدر

58 بازدید | 8 پست

بچه ها الان ۳ روزه با پدرم سر یه مسئله ایی که مقصر خودش بود قهرم و حرف نمیزنم واقعا هم دلم میخواد آشتی کنیم هم دلم از طرفی باهاش صاف نمیشه اونم که اصلا حرکتی نمیزنه حدالقل یه نشونه بده من بفهمم پشیمونه انگاری من مقصر بودم هیی بدجور دلم گرفته طولانی ترین قهرمونه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

آخی الهی

عیبی نداره پدره دیگه هر چقد سنش بالاتر میره عصبی تر میشه برو ببوسش باهاش آشتی کن بالاخره اونم واست زحمت کشیده دیگه تا بزرگ شی پس تو ک کوچیک تری ی حرکتی بزن😂❤️

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
آخی الهی عیبی نداره پدره دیگه هر چقد سنش بالاتر میره عصبی تر میشه برو ببوسش باهاش آشتی کن بالاخره ا ...

سنشم اونقدر بالا نیستا ۴۱ سالشه منم غرورم اجازه نمیده حرکتی زد که تو ۱۵ سال زندگیم حتی تو بدترین شرایط دعوا هامونم نزده بود اونوقت سر چرت تربن مسئله این کارو کرد

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنشم اونقدر بالا نیستا ۴۱ سالشه منم غرورم اجازه نمیده حرکتی زد که تو ۱۵ سال زندگیم حتی تو بدترین شرا ...

منم نیمگم غرور نیستشا ولی بنظرم چون بزرگتره و واست زحمت کشیده ت پا پیش بزار منم گاهی با بابام خیلی دعوای بدی میکنم ولی بعدش میرم بوسش میکنم من ازش عذر خواهی میکنم با اینکه مقصر اون بوده😂

نمیدونم این نظر من بود باز با توجه ب شرایطتت تصمیم بگیر

چند سالته؟

دارم میرم تو ۱۶ شایدم ۱۷ دقیق نمیدونم متولد ۸۷😂😂

دارم میرم تو ۱۶ شایدم ۱۷ دقیق نمیدونم متولد ۸۷😂😂

عه مبارکه من همیشه خانومای جوون رو تو نی نی سایت میدیدم اولین باره ۱۷ و اینا میبینم

عه مبارکه من همیشه خانومای جوون رو تو نی نی سایت میدیدم اولین باره ۱۷ و اینا میبینم

زیادن بگردی پیدا میکنی 😂