dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 عنوان پماد خوب برای جای سوختگی 69 بازدید | 5 پست بچه ها امروز اومدم برای اولین بارررررر آشپزی کنم ک متاسفانه گند زدم😂😂😂اومدم شعله غذا رو کم کنم دستم خورد به قابلمه خیلی داغغغغ سوخت🥲🥲🥲🥲خیلی استرس دارم ک جاش بمونهپماد خوب سراغ دارید ک اصلا جاش نمونه؟یا لک اینا نشهاگه میشناسید معرفی کنید مرسییی🫶🏻🦄❤️ 1403/02/12 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13577 آلفا ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 دکتر به من درمالیفت داد. اما آلفا رو بیشتر شنیدم استفاده کردی تاثیر داشت؟
مامانسختکوش عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 10092 استفاده کردی تاثیر داشت؟ بنظرم روند بهبود زخم رو بهتر کرد. مال من هنوز جاش هست. البته دکتر هم گفت جاش می مونه. اما باعث میشه گوشت اضافه نیاره. من دستم خیلی عمیق سوخته بود اخه