عزیزان که از من میپرسید میشه راستش من شمارو نمیشناسم واقعا که بدونم میشه یا ن ولی بدونید اگه نخونید بدتر میشه بهتره ب جا به کار بردن این کلمه تلاش کنید امروز شما آینده شماست ....
البته هیچ نخوندم کنکور قبلیو... خیلی دوس دارم قبول بشم پرستاری بخاطر ارزوهای خودم بخاطر خونوادم ک امیدشون ب منه.. ولی نمیدونم چکار کنم معدلم پایینه سطحمم تقریبا صفره.. رفتم کتابای دهم و دوازدهم درسیشونو خریدم که بخونم و تستاشونو از گوگل دان کنم بخونم ولی نمیدونم چی کنم دقیقا هزینه اینکه مشاوره برم یا کتابای دیگه بخرم رو هم ندارم فقط خودم و این ارزوم که ناامیدم هستم😢
دواردهم هستین ؟سطحتون صفره یا متوسط درصد اردیبهشت یا ازمون تون رو بگید
نه من سال 400 دوازدهم بودم همون سالم کنکور دادم علت اصلیشم شاید این بود ک امیدی نداشتم چون همه میگفتن سطح کنکور سخته منم پیش خودم گفتم از پس سوالا بر نمیام ولی به خود خدا ک این دوسال فکرم شبو روز سمت کنکوره که دوس دارم پرستاری قبول بشم از ی طرفم کسیم نیست هوامو داشته باشه تشویقم کنه خیلی گنگم.. بیخیال شده بودم دیگه گفتم من تلاشی نکردم حداقل واسه یبارم ک شده تلاش کنم ببینم اصلا نتیجه ش چی میشه.. رفتم کتاب درسیاشو خریدم اونم دست دوم واسه تستم رو گوگل و سایتا حساب باز کردم کنکور تیرو ثبت نام کردم. معدلمم پایینه باید ترمیم بزنم ولی الان نمیدونم چطوری بخونم ک هم ب ترمیم برسم هم کنکور خودم از دیروز شروع کردم فقط فصل اول ریاضی دهمو خوندم و یه مبحث از زیست دهم و چند صفحه از شیمی دهم امروزم مرور کردم و نمونه سوال و تست زدم براشون گفتم اینجور نمیتونم ب نتیجه برسم اومدم سراغ گوگل ببینم چی کنم😢🥲