2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز

113 بازدید | 5 پست

عزیزان که از من می‌پرسید میشه راستش من شمارو نمیشناسم واقعا که بدونم میشه یا ن ولی بدونید اگه نخونید بدتر میشه بهتره ب جا به کار بردن این کلمه تلاش کنید امروز شما آینده شماست ....

من پشت کنکوریم

البته هیچ نخوندم کنکور قبلیو... خیلی دوس دارم قبول بشم پرستاری بخاطر ارزوهای خودم بخاطر خونوادم ک امیدشون ب منه.. ولی نمیدونم چکار کنم معدلم پایینه سطحمم تقریبا صفره.. رفتم کتابای دهم و دوازدهم درسیشونو خریدم که بخونم و تستاشونو از گوگل دان کنم بخونم ولی نمیدونم چی کنم دقیقا هزینه اینکه مشاوره برم یا کتابای دیگه بخرم رو هم ندارم فقط خودم و این ارزوم که ناامیدم هستم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر فرد توانایی و اراده خودشو داره

میشه کمکم کنی درس بخونم برا کنکور؟ راهنماییم کنب قول میدم یه لحظه ام کم کاری نکنم و هرکاری بگین واسه درس خوندنم انجام بدم و غفلت نکنم:(((

ایدی یا پبج اینستاتونو بدین یا خودم بدم ک کمکم کنید این دوماهو خواهش میکنم🥲❤🙏🏻

میشه کمکم کنی درس بخونم برا کنکور؟ راهنماییم کنب قول میدم یه لحظه ام کم کاری نکنم و هرکاری بگین واسه ...

دواردهم هستین ؟سطحتون صفره یا متوسط درصد اردیبهشت یا ازمون تون رو بگید 

دواردهم هستین ؟سطحتون صفره یا متوسط درصد اردیبهشت یا ازمون تون رو بگید 

نه من سال 400 دوازدهم بودم همون سالم کنکور دادم علت اصلیشم شاید این بود ک امیدی نداشتم چون همه میگفتن سطح کنکور سخته منم پیش خودم گفتم از پس سوالا بر نمیام ولی به خود خدا ک این دوسال فکرم شبو روز سمت کنکوره که دوس دارم پرستاری قبول بشم از ی طرفم کسیم نیست هوامو داشته باشه تشویقم کنه خیلی گنگم.. بیخیال شده بودم دیگه گفتم من تلاشی نکردم حداقل واسه یبارم ک شده تلاش کنم ببینم اصلا نتیجه ش چی میشه.. رفتم کتاب درسیاشو خریدم اونم دست دوم واسه تستم رو گوگل و سایتا حساب باز کردم کنکور تیرو ثبت نام کردم. معدلمم پایینه باید ترمیم بزنم ولی الان نمیدونم  چطوری بخونم ک هم ب ترمیم برسم هم کنکور خودم از دیروز شروع کردم فقط فصل اول ریاضی دهمو خوندم و یه مبحث از زیست دهم و چند صفحه از شیمی دهم امروزم مرور کردم و نمونه سوال و تست زدم براشون گفتم اینجور نمیتونم ب نتیجه برسم اومدم سراغ گوگل ببینم چی کنم😢🥲