2777
2789

سلام کسی بوده تو هفته ۶ به لخته و خون بیفته بعد رفته بتا یا سونو داده باشه  وجنین رشد کرده باشه؟و بچه سالم به دنیا بیاد؟

الان خونه ریزیم کم شده و نمیدونم بعدش بتا بدم یا سونو کنم یا نمیخواد کلا؟؟

بتا نده برو سونو 

من هفته 11بودم خونریزی داشتم ولی خداروشکر پسرم سالم بود

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پنج تازه تموم شده بود رفتم سونو چیزی ندید نمیدونم الان چیکار کنم

درد داری؟آخه 5هفته که چیزی مشخص نیس

حتما برو سونو بده انشالله نی نی ناز تو ببینن و همه چی خوب باشه

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
درد داری؟آخه 5هفته که چیزی مشخص نیس حتما برو سونو بده انشالله نی نی ناز تو ببینن و همه چی خوب باشه

شما چجوری ۴ تا بچه داری چجوری اقدام میکنی من که خسته شدم 

شما چجوری ۴ تا بچه داری چجوری اقدام میکنی من که خسته شدم 

والا اقدام معمولی😅

عزیزم انشالله سال دیگه یه نی نی ناز و تپل بیاد بغلت بسپار به خدا استرس از خودت دور کن بیخیال باش فقط خودتو تقویت کن اگه خدایی نکرده سقط بود جلوگیری کن حداقل 6ماه به خودت برس باز زیر نظر دکتر اقدام کن به امید خدا مامان یه نی نی خوشکل میشی

مرسی  منم مثل شما صاحب چهارتا بچه بشم

انشالله گلم🥰