2777
2789
عنوان

خیانت

130 بازدید | 12 پست

اون خیانت کار مسافرته از دیروز ک با تور رفته بود هرمز جواب منو نمیداد میگفت زنگ نزن حتی امروز بهش زنگ زدم جواب داد صدای یه زن جوون رو شنیدم ک بهش گفت بریم قطع کرد گوشیو گف رسیدم ماشین زنگ میزنم

زنگ زدم دوباره برداشت بدون اینکه از قبل خبر بده گفت من یه زن و شوهری رو ک توی تور آشنا شدم باخودم آوردم امروز بیرون گفت خاک تو سرت زنه رو باید ببینی و قطع کرد

از همه جا بلاکش کردم دیلیت اکانت کردم گریم در نمیاد بدنم میلرزه فقط انگار دارم خفه میشم چیکار کنم

نسبتتون رسمیه؟ یا دوستید؟ یعنی چی خاک تو سرت زنه رو باید ببینی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدمه خانوادم خبر دارم از رابطمون حتی حلقه دستمه ازش

بهم بزن اگر میبینی مرد زندگی نیست این حرفاش چه معنی میده.. ینی چی زنه رو ببینی😐😐از الان داره مقایسه میکنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بهم بزن اگر میبینی مرد زندگی نیست این حرفاش چه معنی میده.. ینی چی زنه رو ببینی😐😐از الان داره مقایس ...

تموم شد برای من فقط الان حال خودم خیلی بده خیانتش خیلی برام سنگینه

میگفتی دیروز منم یک پسری تو شهر دیدم خاک تو سرت ب اون میگن مرد ب توم‌میگن مرد 

بعدم حلقشو پس بده بش برین 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تا مطمعن نشدی بهم نریز مردای اشغال همینن خاک برسرا منم شوهرم هرروز نمیدونم تا هشت و نه شب کجا میره خاکبرسر جواب نمیده تاپیکا منو بخون پس من چه دلی دارم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
میگفتی دیروز منم یک پسری تو شهر دیدم خاک تو سرت ب اون میگن مرد ب توم‌میگن مرد  بعدم حلقشو پس ب ...

این آدم از اول ذاتش هول و دنبال زنا بود حتی بامن دعوا کرد چرا نمیزاری با همکارای زنم ارتباط داشته باشم

نمیخوام حتی ببینمش دیگ

حالم بده فقط😭

تا مطمعن نشدی بهم نریز مردای اشغال همینن خاک برسرا منم شوهرم هرروز نمیدونم تا هشت و نه شب کجا میره خ ...

حالم از هرچی مرده بهم میخوره ته وفاداری شد اینننن

رسمیه همه خبر دارن خانواده هامون😭

ازین یار در نمیاد برات اینجور که گفتی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
این آدم از اول ذاتش هول و دنبال زنا بود حتی بامن دعوا کرد چرا نمیزاری با همکارای زنم ارتباط داشته با ...

مرد هول با سیب زمینی فرق نداره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....