2777
2789
عنوان

میترسم

140 بازدید | 14 پست

بچه ها یک قاضی هرزه اومد خواستگاریم خیلی مشکلات به وجود آورد برام خیلی اذیتم کرد طوری که چن بار مرگو دیدم منم برای انتقام روابط نامشروعش که با یه خانوم مطلقه داشت که پروندش پیشش بودمدارک جم کردم بردم حراستشون اوناهم یکسال ازش تحقیقات کردن وخودشون متوجه روابط دیگش شدن امروز فهمیدم کلا اخراج شده زنگ زدم بهش تبریک گفتم اونم کلی بدوبیراه گفت وتهدیدم کرد دستام داره میلرزه میترسم دوباره یه بلایی سرم بیاره 

ازدواج با قضات خیلی سخته چطوری اومد خواستگاری؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتم کرم داشتی !!!

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

ای کاش هیچ وقت نمیومد

چطور باهاش آشنا شدی 

مراحل سختی داشت؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خب نامزدم بوده قبلا من خانوادم سرشناسن رفته به همه بدوبیراه ازم گفته گفته روانیم 

وای خدا نگذره ازش دختر مراقب خودت باش

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .