2777
2789
عنوان

بچه بیان به خاطر یسنا کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 59 پست

مامان بزرگم تعریف میکرد قدیما همینطوری ی بچه سر باع گم میشه ۳ شب روز همه حارو میگردن پیدا نمیکنند نگو رفته بود روستاهای اطراف هنوزم موندن بچه کوجیک چطور اینقدر راه رفته .اخرش خبرش پخش میشه ی چوپان پیداش میکنه. وقتی ازش پرسیدن نترسیدی گشنت نشد میگفت ی مرد سبز پوش با اسب میومد برام اب غذا میداد شبا پیشم میموند صبح ها میرفت

خدا بزرگ ان شالله پیدا میشه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ترسناک    چقد حال خانوادش الان بده🥺

حالم بده خودمم دوتا بچه دارم قشنگ حال مادرش رو درک میکنه 

پسرم فقط واسه ۵ دقیقه گمشده بود انقدر جیغ زده بودم از گلوم خون می‌آمد ببین دیگه داره چی میکشه ۳ یا ۴. روز

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
مامان بزرگم تعریف میکرد قدیما همینطوری ی بچه سر باع گم میشه ۳ شب روز همه حارو میگردن پیدا نمیکنند نگ ...

انشالله یا حضرت عباس تورو قسم به حضرت رقیه ۳ ساله هوای یسنا رو داشته باش😭☹️😭😭😭

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
حالا پیدا شد میبینی ک حرفم راسته

ان شالله

حس ۶؟

من باردارم😅

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خیلی حس بدیه خدا واسه هیچکس همچین موقعیتی رو قرار نده🥺

الهی آمین

صحرای کلاله پر ماجرای ماورایی هست مخصوصا تو صحرا من نمیگم پشت این ماورا هست ولی خب کلاله خیلی عجیبه .امیدوارم ب نشونی از اون بچه برسه.ولی چون نزدیک مرز هم هست امکان ربوده شدن داره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

وای من عقد خواهرم بود تالارشون جوری بود پایین خطبه میخوندن طبقه دوم غذا خوری و طبقه سوم سالن عکاسی بود

پسرم چهارساله بود با آبجیم رفته بود بالا کسی ندیده بود من فکر کردم گمشده یه جوری جیغ میزدم یه جوری جیغ میزدم کل صورتمو کنده بودم وای یادم میاد تنم میلرزه😔😔😔

هی نفسی میاد و میگاد🙃

صحرای کلاله پر ماجرای ماورایی هست مخصوصا تو صحرا من نمیگم پشت این ماورا هست ولی خب کلاله خیلی عجیبه ...

انشالله که چیزیش نشده باشه زودتر پیدا بشه