2777
2789

دوساعته فکرم مشغول شده. دختره من ۶ سالشه غروبا با هم میریم تو کوچه تا دوچرخه بازی کنه با بچه های دیگه دوتا پسر یکی ۹ ساله یکی ۸ ساله و یه دختر ۴ساله همبازیاش هستن امروز یکم دوچرخه بازی کرد بعد رفت سمت پسرا که توپ بازی کنن بعد اومد پیش من گفت یکی از پسرا که ۸ سالشه اذیتم میکنه و به خصوصی من دست زد 

من یهو قلبم ریخت گفتم وا یعنی چی بغلش کردم گفتم دیگه با اونا بازی نکن بیا برو دوچرخه بازی کن که اون پسره باز اومد بهش گفت بیا بازی گفت من با تو قهرم که به خصوصی من دست زدی اونم گفت من داشتم تورو قلقلک میدادم من بهش گفتم کاره اشتباهی کردی دیگه تکرار نشه 

من مادر نیستم 

اما به عنوان یه همجنس میگم سعی کنید که فراموش کنه دختر گلتون و با اون 2 پسر بازی نکنه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که اومدیم خونه من یکم از اخلاقای خوب دخترم تعریف کردم و در اخر گفتم خیلی خوشحالم که هر اتفاقی برات میوفته به مامان میگی به چیزی مستقیم اشاره نکردم که خودش گفت من ناراحتم که فلانی به خصوصی من دست زد منم گفتم اشتباهی دستش خورد ولی همیشه به مامان بگو همه چیزو 

من مادر نیستم  اما به عنوان یه همجنس میگم سعی کنید که فراموش کنه دختر گلتون و با اون 2 پسر باز ...

باورت میشه قلبم مچاله شدست انگار به من تجاوز شده شاید از نظر خیلیا چیز خاصی نباشه ولی حالم بده واقعا دیگه به هیچ عنوان نمیزارم بره پیش اونا و نزدیکشون بشه

نگرانی من اینه فراموش نکنه و به پدرش بگه اخه همش جلو چشم من بودن 

با بچه های فامیل سرشو گرم کنید 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

باورت میشه قلبم مچاله شدست انگار به من تجاوز شده شاید از نظر خیلیا چیز خاصی نباشه ولی حالم بده واقعا ...

درک می کنم