2777
2789

من صبح دیدم گریم گرفت طفلی سه روزه چی کشیده گشنه و تشنه و حیوانات خطرناک و گرما و چی میکشه 

معلوم نیست هوا تاریک میشه چقدر می‌ترسه 

آخ بمیرم براش 

خدا رو قسم میدم به بزرگی و عظمت خودش 

هوای یسنا کوچولو رو داشته باشه 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
چه مادر بیخیالی داشته که بچه رو همونجوری گزاشته  خداکنه پیدا شه طفلک

وای ن اون مادر الان بدترین حال رو داره

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز چند نفر این حرفو زدن نگید این حرفو،زمین میچرخه میذاره تو کاستون هاااا،از ما گفتن بود

ما بچه مون نمیندازیم یه گوشه بریم شما خیالت راحت باشه 

مگه من از گم شدنش خوشحال شدم ؟ گفتم خداکنه پیدا شه 

فقط واسم عجیب بود یه مادر چجوری این کار کرده 

درضمن فک نکنید همه پدر و مادر ها فرشته هستن خیلی ار همین کودکان توسط پدر و مادر شکنجه میشن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بدتر از این اتفاق وجود نداره واسه هیچ پدرومادری...کدوم مادر راضی ب این میشه از جیگر گوشه خودش بیخبر باشه چن روز....خدا سر هیچکس نیاره..دور از جون همه بچه ها ،بچه آدم بمیره بهتره تا دزدیده شه یا گم شه.ایشالله زود زود پیداشه خدا ب خانوادش رحم کنه ایشالله.

ما بچه مون نمیندازیم یه گوشه بریم شما خیالت راحت باشه  مگه من از گم شدنش خوشحال شدم ؟ گفتم خدا ...

چیزایی که میگی هیچ ربطی بهم نداره،اون بیچاره هم بچشو ننداخته بود یه گوشه،گذاشته بوده کنار،داشته پول حلال در میورده

اصلا من چرا دارم واسه تو میگم،کسی که نخواد بفهمه نمیفهمه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگید این حرف را بنده خدا مجبور بوده تاجایی که میدونم خانمهای شمالی بیشترشون سر زمین کار میکنند

بله ولی بچه شون نمیندازن یه گوشه برن اونم بچه ۴ ساله 

خیلی از پدر ومادر ها بیخیالن همین باعث گم شدن بچه و آسیب به اون بچه میشه 

ما بچه مون نمیندازیم یه گوشه بریم شما خیالت راحت باشه  مگه من از گم شدنش خوشحال شدم ؟ گفتم خدا ...

مثل مادر دایانا ۱۱ ساله از اصفهان

بعد از گذشت چند روز و جستجو معلوم شد خودش دخترش را کشته😔

چیزایی که میگی هیچ ربطی بهم نداره،اون بیچاره هم بچشو ننداخته بود یه گوشه،گذاشته بوده کنار،داشته پول ...

اتفاقا شما متوجه نمیشی 

اون مادر خودش نمیفهمه چقد کارش خطرناکه 

به فرض دزدیده هم نشه اونجا کلی مار و حیون خطرناکه نمیترسن بچه رو نیش بزنن ؟ 

لطف کنید منو ریپلای نکنید چون دیگه جوابی نمیدم ممنون 

مثل مادر دایانا ۱۱ ساله از اصفهان بعد از گذشت چند روز و جستجو معلوم شد خودش دخترش را کشته😔

امیدوارم این بچه پیدا شه ولی خودتون فک کنید کی بچه شو میندازه اونم کنار زمین ؟ 

اونجا پر جانور خطرناکه مار و هزارپا 

دقیقا مادره بچه شو کشته بود بعدها مشخص شد 

همه پدر ومادر ها ک دلسوز و فرشته نیستن بعضیا فقط زاییدن بلدن