2777
2789

به ضرر ماست؟

خیلی سخت میشه قبولی؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار به ضرر و سودش داری دنبال این باشی کلی موضوع هست که به ضرر دانش آموزه  اهمیت نده به این ا ...

من چنلای مشاوره ای که دنبال میکنم بعضیاشون میگن امسال فشردگی ترازی داریم و خیلی استرس میدن

نمیدونم واقعا

ذهنم درگیرشه

اونا اگه تراز کنکورشون خوب بود وچیزی که میخواستنو  باهاش میاوردن همون پارسال باهاش انتخاب رشته ...

بخاطر تراز معدل ضرر کردن

بعد اینکه اصلا شرط خاصی هم نداره ینی دانشجوهام فک کنم میتونن اینکارو بکنن

من چنلای مشاوره ای که دنبال میکنم بعضیاشون میگن امسال فشردگی ترازی داریم و خیلی استرس میدن نمیدونم ...

اگه سال کنکورته اشتباه اینکار چرا داری با خودت و روح و روانت اینجوری میکنی

یه کنکوری همینجوری از لحاظ خانواده و افکار خودش و اینکه کنکور الان چی میشه و ... تحت فشار هست 

دیگه با خودت اینجوری نکن

اگه سال کنکورته اشتباه اینکار چرا داری با خودت و روح و روانت اینجوری میکنی یه کنکوری همینجوری از لح ...

تلاشمو میکنم دور شم ازشون

الان سر یه ۰/۲۵ رقابت میکنن😑

رقابت یه ور قصیه اس استرس و سر در گمی و فکر بچه ها رو ده برابر کردن الان فکر شما رو چی مشغول کرده رقابت با سال قبلیا 

طفلک بچه ها باید به صد جا فکر کنن 

رقابت یه ور قصیه اس استرس و سر در گمی و فکر بچه ها رو ده برابر کردن الان فکر شما رو چی مشغول کرده رق ...

دقیقا 

من که امسال باید برم دانشگاه و گرنه نابود میشم تو این سیستم کنکور

دقیقا  من که امسال باید برم دانشگاه و گرنه نابود میشم تو این سیستم کنکور

امسال از هر کی میپرسی میگه ابیاری گیاهان دریایی هم بیارم میرم 

انقدر که داره شرایط برای پشت کنکوری ها سخت میشه