سلام عزیزم خوبی اره یادمه تورو😘😘اون جریان اینستا فک کنم دویت دختزش نیس دختره چون از یه اتفاقاتی که افتاد حدس زدم. چون باهم برای ترم جدید تو یه گروه نبودن، تو کلاس عملی دیدم دختره داره جلوی اون با چندتا پسر دیکه راحت حرف میزنه.تو اینستا من براس یه بار پست گذاشتم اونم جوابی داد که فک کنم اگه دوس دختر داشت دخنره پدرشو در میاورد که چرا بامن اونجوری حرف زده
خلاصه ازین چیزا حدس میزنم اون واقعا دوس دخترش نیس، اما خب واقعا ازش دلخورم بشدددددددددت چون همین هفته گفت فردا میریم بیرون باهات هماهنگ میکنم ، مث همیشه که هزاران بار بدقولی کرده بود با اینکه این یه شرط بندی بودو خودش قول داده بود،اما بازم فردا شد و من تمام روز منتظذ موندم و خبری نشد ،واقعا بدجور ازش ناراحت شدم دوس دار بهش بگم واقعا ارزسشو داشت بخاطر یه بدقولی لینحوزی خودتو تو چشم من خوار کنی؟؟ اگه نمیخواستی بیای چرا الکی شب قبل وعده دادی که فرذا باهات هماهنگ میکنم حداقل خبر میدادی ک تمام روز منتظر نمونم،خلاصه دیگه منم هیچی نگفتم و امروزم دیدمش اومد جلو گفت اموزش کجاس منم بدوپ انکه تو چشاش نکاه کنم فقط با دست مسبرو نشون دادم رفتم 😞واقعا این بدقولیش خیلی زشته خیلی توهینه بی اخترامیه خب نمیخای بیای نیا چرا دیگه این بازیا در میاری، انقد احمقه شعوز نداره حداقل دعوت قبلی منو جبران کنه