2777
2789
عنوان

خداحافظ که میگفتی خدا دلواپست میشد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 35 پست
الهي  اميدوارم به آرامش برسي با تاپيكات كه خوشحال و سر حال بودي جوون ميگرفتم  امي ...

❤❤❤❤❤❤❤بزودی به داد خودم میرسم

هر چی خدا بخواد

نمیزاره اینجوری بمونه وضع😊

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://bia4music.org/دانلود-آهنگ-فریدون-آسرایی-بنام-خداحاف/

سلام. توت فرنگی جان منو یادت مییاد؟؟ خوبی خانومی؟؟

من همیشه تو تاپیکای شما بودم می خوندمت از زندگیت تا حدودی خبر داشتم اما یه دفعه بعد عوض شدن نی نی سایت گمت کردم/ چی شد به کجا رسوندی با اون همکلاسیت؟؟
تا جایی که یادمه پست اینستاگرامشو دیده بودی که با کسی دیگه بود . دیگه چیزی یادم نمی یاد...
ببخشید حمل بر فضولی نباشه... اما تاپیک هاتم زیاد بود نمیدونستم تو کدوم توضیح دادی

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

سلام. توت فرنگی جان منو یادت مییاد؟؟ خوبی خانومی؟؟ من همیشه تو تاپیکای شما بودم می خوندمت از زندگیت ...

سلام عزیزم خوبی اره یادمه تورو😘😘اون جریان اینستا فک کنم دویت دختزش نیس دختره چون از یه اتفاقاتی که افتاد حدس زدم. چون باهم برای ترم جدید تو یه گروه نبودن، تو کلاس عملی دیدم دختره داره جلوی اون با چندتا پسر دیکه راحت حرف میزنه.تو اینستا من براس یه بار پست گذاشتم اونم جوابی داد که فک کنم اگه دوس دختر داشت دخنره پدرشو در میاورد که چرا بامن اونجوری حرف زده

خلاصه ازین چیزا حدس میزنم اون واقعا دوس دخترش نیس، اما خب واقعا ازش دلخورم بشدددددددددت چون همین هفته گفت فردا میریم بیرون باهات هماهنگ میکنم ، مث همیشه که هزاران بار بدقولی کرده بود با اینکه این یه شرط بندی بودو خودش قول داده بود،اما بازم فردا شد و من تمام روز منتظذ موندم و خبری نشد ،واقعا بدجور ازش ناراحت شدم دوس دار بهش بگم واقعا ارزسشو داشت بخاطر یه بدقولی لینحوزی خودتو تو چشم من خوار کنی؟؟ اگه نمیخواستی بیای چرا الکی شب قبل وعده دادی که فرذا باهات هماهنگ میکنم حداقل خبر میدادی ک تمام روز منتظر نمونم،خلاصه دیگه منم هیچی نگفتم و امروزم دیدمش اومد جلو گفت اموزش کجاس منم بدوپ انکه تو چشاش نکاه کنم فقط با دست مسبرو نشون دادم رفتم 😞واقعا این بدقولیش خیلی زشته خیلی توهینه بی اخترامیه خب نمیخای بیای نیا چرا دیگه این بازیا در میاری، انقد احمقه شعوز نداره حداقل دعوت قبلی منو جبران کنه

عزیزم . حق داری ناراحت بشی و از دستش فوق العاده عصبانی باشی...

من نمی دونم علاقه ی شما رو چه حسابی ایجاد شده اما به هر حال هر طور باشه باید متوجه اش بکنی کار زشتی کرده، حالا اینکه با اون دختر عکس انداخته شاید تو رو ناراحت کرده باشه اما حقیقت اینه که واقعا نمی تونی در این رابطه بازخواستش کنی و به روش بیاری... اما در رابطه با این بد قولیش، خودتو کاملا بی خیال و بی تفاوت  نشون بده اما اگر یک سری دیگه حرفی از بیرون رفتن باهات کرد ، عکس العمل نشو بده و بگو مثلا من واقعا نمی تونم یه روز دیگه برنامه هام رو عوض کنم و از آخر هم خبری از شما نشه.... یه طوری که متوجه کار زشتش بشه و در عین حال طوری هم وانمود نکنی که حالا چقدر برای تو مهمه این قرار... شاید سختت باشه اما حتی اگر این حرفت منجر به کنسل شدن قرارتون بشه گوشی دستش مییاد عزیزم و به خودش اجازه نمیده تو براش یک فرد دم دستی محسوب بشی.. مراقب خودت باش عزیزم.. اگر همه چیزو بسپاری به خدا مطمئن باش ضرر نمیکنی.. رو حساب تجربه مشابه بهت دارم میگم

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

عزیزم . حق داری ناراحت بشی و از دستش فوق العاده عصبانی باشی... من نمی دونم علاقه ی شما رو چه حسابی ...

مرسی عزیزم اره خیلی تو دلمه حتما متوجهش کنم که من وقت اضافی ندارم منتظرش بمونم.در مورذ اون دختره هم دیگه برام مهم نیس. کلا باید سعی کنم با این قضیه کنار بیام . میدونی اون ادم ازاد و راحتیه شاید به همه به چشم دوست نگاه میکنه..ولی حالا من علاقمند شدم باید کم کم خودمو بکشم کنار برام عادی شه .ولی خب هربار میبینمش یه جایی تو قلبم درد میگیره اعصابم بهم میریزه😞زمان میخواد تا عادی شه