سلام عزیزم نمیدونم پیامم رو میخونی یا نه
میدونم که توقع زیادیه که از شما بخوایم اینجا باشی و برامون گزارش بنویسید و بهمون انگیزه بدین🧡🧡
میدونم که خیلی زمان و انرژی میبره این نوشتن و جواب دادن به پیام های بقیه و انگیزه دادن برای تلاش بیشتر
فقط خواستم بهت بگم اینجا خیلی ها هستن که با حرفهای شما امیدوار شدن و آستین همت رو بالا زدن و با هر شرایطی که داشتن انگیزه گرفتن که افسار زندگی رو توی دستشون بگیرن
فقط خدا میدونه که توی این چند سال چراغ راه چند تا خانم شدین،چراغ خونه چند تا زندگی با امید دادن های شما روشن شده،چند تا مادر تصمیم گرفتن بهتر مادری کنن،چند تا خانم خودشون رو باور کردن و برای خودشون کسب و کاری ساختن
چندتا خانم بهتر از وسایل زندگیشون مواظبت کردن
چندتا خونه گرمتر شدن با حرفهای شما...
چند تا زندگی پر از نور و عشق شد با راهنمایی های شما...🧡🧡
فقط خدامیدونه که چندتا جوون با راهنمایی های شما سرو سامون گرفتن
چندتا خانواده صاحب خونه شدن...
ما تا همینجا هم خیلی خیلی مدیون شماییم معصومه جان🧡
من به شخصه بعد از چندماه افسردگی یه شب اتفاقی به سرم زد تاپیک شما رو بخونم
کم کم امیدم به زندگی برگشت...
کم کم خوندن صحبتهای شما توی سیاهی شب وقتی اهل خونه خوابن ،برام شد یه راز قشنگ
یه رازی که توی قلبم نگهش داشتم و هرشب با عشق قبل خواب نشستم پای حرفهای چند ساله شما
و نتیجه این شد که از افسردگی درومدم
شروع کردم تغییر دادن شرایطم
شروع کردم به تغییر دادن دیدگاهم
و نتیجه شد ماه قبل که کارهایی کردم که در تمام زندگیم جرعت انجام دادنش رو نداشتم
خودم رو باور کردم
توانمندیم رو باور کردم
امیدوار شدم به آینده
و خدا میدونه که هربار خواستم کاری بکنم با خودم گفتم بیا با چشمای معصومه دنیا رو ببینیم و با خودم میگفتم اگه الان معصومه بود چیکار میکرد وباور کن همین بهم جرعت میداد برای انجام کارهای بزرگ🧡🧡
هرکاری کردم با لبخند میگفتم سریع بیام و به معصومه گزارش بدم
متشکرم ازت برای تمام حرفهات
برای تمام انگیزه دادنهات که هیچوقت ندیدم از ناامیدی حرف بزنی
توی سخت ترین شرایط قوت قلب بودی🧡🧡
میدونم که گفتنی ها رو همه گفتی اما باور کن هر روز که اسمت میاد رو صفحه گوشی ...خیلی ها هستن که قوت قلب میگیرن و باعشق شروع میکنن به خوندن...
کاش همیشه کنارمون باشی🧡🧡
اما حتی اگه ننویسی باز هم خوندن شبانه حرفهات دل من رو برای شروع صبحی تازه دلگرم میکنه🧡🧡