2777
2789
راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

اووووه عزیزم چه انرژی به گروه دادی با این عکسها،پارسیانهارو چند ازت برداشتن!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ،هرجامیرم اگه شوهرم خونه نباشه مجبورم طلاهامم با خودم حمل و نقل کنم شاید باورتون نشه تا ارسال صدوبیست گرم طلای شکسته ازترس دزدبا خودم میاوردم ومیبردم اما همین چندماه پیش همه صدوبیست گرم و باقیمت 6تومن فروختم هرچند اگه داشتمشون دوبرابر پولش میشد اما از نظر ذهنی دیگه دغدغه دزدیده شدنشون ندارم اما همین که با خودم هم میبردمشون استرس کیف قاپ واین طور چیزا رو دارم الآنم نمی‌دونم چکارکنم یه مقداری که خریدم دوباره حمل ونقلش کنم ؟میشه راهنمایی کنیدممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

عزیزم ببخشید پارسیان مطمینه؟یاضررمیکنم اگه بفروشمشون ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ...

بزار یه جای امن تو خونه جایی که عقل جن هم بهش نرسه  یهو کیف رو جایی میندازی یا یکی میقاپه 

بزار یه جای امن تو خونه جایی که عقل جن هم بهش نرسه یهو کیف رو جایی میندازی یا یکی میقاپه

می‌دونم مشکلم اینه که جای امن ندارم میزارمشرهم خونه استرس دارم پارسال معلم پسرم براییکی دو ساعتی با بچه های رفته بودن پارک سرکوچه شون تابرگشتن کل طلا و پول شون دزدیده شده بود یعنی فقط برایم چند لحظه نبودن

اووووه عزیزم چه انرژی به گروه دادی با این عکسها،پارسیانهارو چند ازت برداشتن!؟

به قيمت روز يعني وزن پارسيان بعلاوه قيمت روز طلا

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
می‌دونم مشکلم اینه که جای امن ندارم میزارمشرهم خونه استرس دارم پارسال معلم پسرم براییکی دو ساعتی با ...

خونتون آپارتمان ؟ شاید معلم بچه تون تو کشو یا دم دست گذاشتن

دقیقا منم پولای کم و خرد طلا میخریدم همسرم همش غر میزد ک اینا بدرد نمیخورهتا اینکه برای خرید ماشین ی ...

خیلی خیلی برات خوشحالم سوسوی نازنین 

خوشحالم که بالاخره تلاش هات به ثمر نشست🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿

شادی این لحظت رو برای تک تک دوستان تاپیک آرزومندم🤩😍

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم ببخشید پارسیان مطمینه؟یاضررمیکنم اگه بفروشمشون ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

از جاي مطمعن بخريد

ببين تا ٥٠٠سوت براي من مبلغ ريز حساب ميشه پارسيان مبخرم بالاي ٥٠٠سوت طلاي دسته دوم گرم هاي بالا طلاي شكسته براي پس انداز ميخرم 

براي دل خودمم ميخرم همش پس انداز نميكنم 

ولي پارسيان ريز از ٥٠سوت به بالا معجزه ميكنه بخريد نگران نباشيد

فقط از فروشگاه هاي طلا معتبر بخريد كه خودشون از شما ميخرن

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ...

به نظر من الان که در اطرافیانم میبینم در شهر ما بیشتر خانومها طلا هاشون رو النگو میخرن دستشون میندازن هم زینت دستشونه هم زیر مانتو ی تو بیرون معلوم نیست