2777
2789
عزیزم تقسیم بندیت خوبه .فقط سعی کن قسمت میوه و صیفیجات بیشتر کنی . بعد کنار میوه آجیل حتما بیار برای ...

سلام میشه لطفا ب منم یاد بدین   منم شروع کنم  ما خرج و خرید داریم ولی بشدت بی نظم خیلی وقتا  پول و خرید باهم صفر میشه وهیچی تو خونه نیست نه پول نه مواد غذایی  مرسی

سلام ما چندماه پیش مجبور شدیم که طلا بفروشیم و بزاریم ویپاد تا سکه بده و بتونیم رهن خونه جور کنیم. و ...

عیبی نداره عزیزم بیشتر ما که الان اینجا هستیم طلا  فروختیم برای درست کردن زندگیمون خوب ما که اطلاعی از قیمت طلا نداریم که بدونیم گرونتر میشه یا ارزونتر خودمن اینقدر از اول زندگیم تا حالا طلافروختم که نگو ولی تنها جایی که طلاهامو عاقلانه فروختم امسال اردیبهشت بود که ۱۵۰ گرم فروختم و خونه خریدم شما هم ناراحت نباش خدارو شکر کن که طلاهاتون رو برای خونه وزندگیتون وررفاه حال تون فروختی دور ازجون یک لحظه فکر کنید خدایی نکرده دزد میبرد یا برای چیزهایی غم انگیز قراربود بفروشی اینشاالله خدا بیشترش رو بهت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که همسرم نه اعتقادی به ویپاد و امسال ویپاد داره 

نه اعتقادی به خرید طلا داره

من باید چکار کنم اینجوری مورچه ای که من واسه خودم پس انداز می کنم فکر کنم بتونم سالی یه گرم طلا بخرم اونم دور از چشم همسر😔

سلام به خانومای زیبا وتوانمند و همه چی تموم 😍😍😍این انگشتر ۲.۰۶۰خریدم‌۲۴تومان هفت درصده ❤️

به به مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم اول صبحی با دیدن خرید طلا امیدوار شدم به خوشی استفاده کنید

و منی که همسرم نه اعتقادی به ویپاد و امسال ویپاد داره نه اعتقادی به خرید طلا دارهمن باید چکار کنم ای ...

عیبی نداره سالی یگ گرم هم خوبه شما امسال یک گرم بخر مطمئن باش سال بعد بیشترش رو میخری چون انگیزه داری مگه همه کسانی که طلا میخرن وام ویپاد گرفتن حتما راهش برات باز میشه گلم وطلاهات رو زیاد تر میکنی مهم قدم اول هست که شما داری بر می داری شوهر من هم قربونش برم اصلا نمیتونه وام بگیره بخاط اینکه برادرش دسته چکش رو برد ۶ سال پیش وچک بی محل کشید وما بی خبر از همه جا که امضای همسرم رو جعل کرده اون موقع حدود ۲ میلیارد چک از طرف همسرم به مردم داده بود و پولهاشون رو گرفته بود وخلاصه الباقی ماجرا که طولانی هست فقط اون موقع بنده دارو ندارم رو دادم تا همسرم زندانی نشود حالا برای همینه که به دوستان میگم غصه نخورید طلا دو برای ماشین یا خونه یا مغازه میفروشید آدم طلا هاش رو برای این چیزها نفروشه اینشا الله عزیزم ماهم وام نمیتتونیم بگیریم ولی خدا خودش از راهی دیگه پول طلا رو بهمون میرسونه بهت قول میدمچند روز دیگه بیایم و عکس طلا مون رو بزاریم تو گروه🙂

خانومای نازنین سلامبودجه بندی ماه آبان رو انجام دادمالان میفرستمنظرتون رو خیلی دوست دارم بدونم😍۲۶ ا ...

سلام عزیزم

آفرین چقدر دقیق و منظم

فقط به نظرم اگه گوشت تو فریزر دارید، این مبلغ پروتئین که برای مرغ گذاشتید، زیاده. می تونید بخشیش رو برای میوه یا آجیل در نظر بگیرید

موفق باشید🌷

عیبی نداره سالی یگ گرم هم خوبه شما امسال یک گرم بخر مطمئن باش سال بعد بیشترش رو میخری چون انگیزه دار ...

ممنون از دلگرمی که بهم دادی ، بابت اتفاقی که واستون افتاده ناراحت شدم به قول خواهرم که همیشه میگه این نیز بگذرد...

امیدوارم برای همه مون اتفاقای خوب بیافته ، خدا از دهنت بشنوه من که هر وقت اولین طلام رو خریدم حتی شده نیم گرم اولین کاری که می کنم میآم اینجا و عکسش رو میزارم💰💰💰

عزیزم اگه سبک زندگی شما اینطور که بدون ماشین نمیتونید خب ماشین و نگه داریدشما قبلا هم دو تا ماشین دا ...

نه 

ولي همش جاي خالي ماشين دوم حس ميشد 

هيچوقت پام رو زمين نبود

از زماني كه به دنيا اومدم بابام ماشين داشت تا زماني كه ازدواج كردمم ماشين داشتيم خيلي كم از آژانسو اسنپ استفاده كردم

حتي زماني كه ماشين اولمو براي خريد خونه فروختم خواهر شوهرم دوتا ماشين داشت ماشينشو داد بهم نزديك دو سال دستم بود 

يجورايي خودم عشق ماشين هستم باهاش حال دلم خوشه البته با طلا هم خوشه اما ماشين لذت لحظه اي داره برام طلا لذت آينده و پشت گرمي داره برام

خب انگار دارم جمع بندي ميكنم چون زياد زمان ندارم

الهي به توكل نام اعظمت 

خدايا به همه كمك كن بهترين تصميم زندگيشونو بگيرن خدايا به من كمك كن ....الهي آمين🤲

الهي هميشه خوشي باشه پول در راه خوشي خرج كنيد طلا درراه خوشي و پيشرفت بفروشيد صلوات🤲🙏

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

راستي يه چي بگم دوستان

من اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم 

از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم به طلا خريدن سه چهار سال پيش  با اينجا اشنا شدم  

نزديك ٤٠گرم اينا طلا براي ماشين فروختم

طلاي شكسته دسته دو طلاي ريز ميز و كلي پارسيان جمع كرده بودم

روزي كه اسمم در اومد كلي طلا و پرسيانو آوردم تا حساب كتاب كنم همسرم موتور پياده كرده بود😂🤣 ميگفت اينا كجا بود

گفتم يادته همش ته دلمو خالي ميكردي همش غر ميزدي باز داري ميري طلا بخري ؟ مارو خالي نكن ! چقد غر زدي ....من همش آينده رو ميديدم فكر چنين روزي رو ميكردم تو گرما تو سرما تو برف رفتم خريد كردم حتي ٢٠٠سوت 

ديدي قطره قطره جمع شد 

در جواب گفت قربون پاهات برم يعني برق چشماشو حس كردما خيلي ذوق زده شده بود 

الهي هر كي آرزوي ماشين داره بهش برسه 

الهي هر كي ثبتنام ماشين انجام ميده اسمش در بياد 

الهي هر كي آرزوي خونه دار شدن داره صاحب خونه بشه 

الهي هر كي آرزوي بچه داره خدا دامنشو سبز كنه

الهي هر كي هر آرزويي تو قلب مهربونش داره زود زود بهش برسه الهي شكر توكل برخدا

اينم عكسش جهت انگيزه كه پر قدرت جمع كنيد و جلو بريد نترسيد ريسك كنيد پول در جريانه ميره و مياد💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

دقیقا منم پولای کم و خرد طلا میخریدم همسرم همش غر میزد ک اینا بدرد نمیخوره

تا اینکه برای خرید ماشین یهو پول گنده آوردم براش 

باورش نمیشد😄

و من اینو مدیون شماهایی هستم ک اینجا سوت سوت طلا خریدن و بهم یاد دادید 🌸

سلام عزیزمآفرین چقدر دقیق و منظمفقط به نظرم اگه گوشت تو فریزر دارید، این مبلغ پروتئین که برای مرغ گذ ...

سلام لیابانو عزیز

ممنونم از محبتتون🎀

الان که شما گفتین چک کردم دیدم اره واقعا زیاده 

باید کمش کنم👌

عزیزم تقسیم بندیت خوبه .فقط سعی کن قسمت میوه و صیفیجات بیشتر کنی . بعد کنار میوه آجیل حتما بیار برای ...

ممنونم عزیزدل

خیلی لطف کردین نوشتین برام

در مورد آجیل، راست میگین اصلا ندارم تو لیستم

یکی از دوستام بادام میفروشه

اون یکی فندق

میگیرم ازشون حتما

ممنون که گفتین❤️❤️❤️❤️

در مورد تبدیل، نمیذارم بمونه. همون ماه تبدیل می‌کنم.

این ماه ها که تازه شروع کردم به پس انداز، سریع همش رو تبدیل نمیکنم

چون هنوز نمی‌دونم چه مواردی رو در نظر نگرفتم، 

مقداریش رو‌ ولی همون ابتدای ماه تبدیل می‌کنم.

تو این مورد ولی  هنوز ضعف دارم.

دنبال یک طلافروشی خوبم که اجرت کم بگیره، هنوز پیدا نکردم:(

یک حساب بورس هم دارم که متاسفانه با خوشبختانه همسرم دقیق بهش دسترسی داره و پول رو اگر بریزم اونجا متوجه میشه.

سلام عزیزم این درصد ها چیه و چه ربطی به مبلغ داره اینارو چجوری بهش عمل میکنی برای یک ماهه ؟راستش ...

عزیزم سلام 

در ابتدا خرج یکی دوماه رو من نوشتم

کم کم دستم اومد چند درصد از پولمون، خرج چه چیزایی میشه 

و بعد برای ماه آبان، پول رو‌بر اساس همون درصدها، بودجه بندی کردم که دقیقا بدونم دارم با پولم چیکار‌میکنم

اما برای اینکه دقیق متوجه بشی

این تاپیک رو لازمه از اول بخونی

نکات مهم توشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12918445/گزیده-ی-مطالب-تاپیک-های-مدیریت-مخارج-و-درآمد-هاا-و-نحوه-ی-بهتر-پس-انداز-کردنشون?page=72