2777
2789

یه سؤال داشتم لطفاً اونایی که سررشته دارن لطف کنند و راهنماییم کنن ،ممنون میشم

ما دو دهنه مغازه بر جاده داریم بزرگراه بین دوتا شهرستانه ، همسرم داخل یکیش کار می کنه ولی از درآمد و شرایط کارش راضی نیستیم ، به نظرتون اون که خالیه رو چیکار کنیم؟حدودا بیست متره ، کنارش و روبروش سوپرمارکت هست 

یه سؤال داشتم لطفاً اونایی که سررشته دارن لطف کنند و راهنماییم کنن ،ممنون میشمما دو دهنه مغازه بر جا ...

سلام میتونین مغازه خالی رو تبدیل به رستوران کنین درسته که ۲۰ متر برای رستوران خیلی کوچیکه ولی میتونن اونجا صبحونه و عصرونه بفروشن چایی املت یا حتی ناهارو شام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میتونین مغازه خالی رو تبدیل به رستوران کنین درسته که ۲۰ متر برای رستوران خیلی کوچیکه ولی میتونن ...

سلام عزیزم فکر کنم خیلی طول بکشه راه بیفته ، چقدر سرمایه می خواد به نظرتون؟جلوش هم سایبان داره و میشه میز گذاشت

سلام دوستان امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه

من امروز بعد از مدتها که میخواستم برم استخر برای آموزش دیدن شنا،بلاخره موفق شدم،دستمون چند ماهه واقعا خالیه و تحت فشار،چون یه ملک خریدیم،هر چی طلا و پس‌انداز داشتیم گذاشتیم،تازه بازم بدهکاریم،هزینه‌ی آموزش۱۶۰۰شد،با اینکه جلسه اول بود ولی خیلی راضی هستم و خیلی سرحالم کرد،پیش‌نهاد میکنم دوستانی که شرایطش رو دارن حتما شنا رو برن

فقط امیدوارم تا آخر ماه کم نیاریم

خدا به رزق و روزی همه برکت بده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم ، من سال ۱۴۰۰ طلا فروختم و ماشین شخصی برای خودم خریدم .درسته طلا بیشتر سود کرده ولی این آ ...

دقیقا بهترین کار رو کردین 

ما طلا پس انداز میکنیم ک برا نیاز ها و رفاهیات مون

ب نظرم بعد خونه ، ماشین مهمترین رفاهیاته

سلام عزیزم فکر کنم خیلی طول بکشه راه بیفته ، چقدر سرمایه می خواد به نظرتون؟جلوش هم سایبان داره و میش ...

سلام میتونید سوغات همون محل و شهرستان تون رو بزارین و بفروشین که به نفر کافیه و نیاز به آسپز اینا هم نداشته باشین

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم فکر کنم خیلی طول بکشه راه بیفته ، چقدر سرمایه می خواد به نظرتون؟جلوش هم سایبان داره و میش ...

به نظرم میتونین با یه یخچال خونگی یه اجاق کوچیک و دو دست میز و صندلی شروع کنین همه اینارو میتونین از دیوار بخرین فکر کنم با ۱۰۰ تومن بتونین شروع کنین چند وقت که کار کردین و مشتری جمع کردین میتونین اون یکی مغازتونو ادغام کنین

سلام میتونید سوغات همون محل و شهرستان تون رو بزارین و بفروشین که به نفر کافیه و نیاز به آسپز اینا هم ...

سلام عزیزم ممنونم ، سوغات خاصی نداره ، بیشتر محصولات کشاورزی هست

هیچ وقت نمیره الآنم بانک آینده هر کسی پول داشته سر جاش هست امن ترین جا بانکمن خودم میخام طلا بفروشم ...

سلام ما چندماه پیش مجبور شدیم که طلا بفروشیم و بزاریم ویپاد تا سکه بده و بتونیم رهن خونه جور کنیم. وام رو تونستیم بگیریم ولی خوب قیمت طلا تقریبا دوبرابر شد. پس اگه طلا رو نمیفروختیم بهتر بود ولی مجبور بودیم که بفروشیم

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام ما چندماه پیش مجبور شدیم که طلا بفروشیم و بزاریم ویپاد تا سکه بده و بتونیم رهن خونه جور کنیم. و ...

سلام گلم 

منم خیلی این اتفاق برام پیش اومده 

راهی جز فروختن ندارم البته الان نه چند ماه دیگه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام خانمای عزیز بنظرتون میصرفه وام ۱۰۰تومنی دیجی پی رو بگیرم باهاش طلا بخرم یا ن هزینه اشتراک میخاد ...

منم واسم سواله ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤