2777
2789
اخه آینده هم همینطور بود سپه نه این که ماگذاشتیم ایران زمین انقدر استرس دارم میترسم پولم ازدست بره ...

چقدر میخوای بگیری چندتا ضامن خواست ما400خواستیم بگیریم 4تا ضامن رتبه اعتباری ab وسند خونه وماشین ضامن وفیش حقوق داشته باشن 

افتضاحه ایران زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر میخوای بگیری چندتا ضامن خواست ما400خواستیم بگیریم 4تا ضامن رتبه اعتباری ab وسند خونه وماشین ضام ...

۲۰۰ ۳۰۰میخاستیم 

برای ما از اینارو نمیخاد چون از طرف سرکار همسرم هست فقط یه ضامن میخاد که اونم جوره

عزیزم برو نزدیک ترین بانک، منو شوهرم روز4شنبه رفتیم بانک سطح5شدیم شوهرم وام 15 تومنی برآیند چک یار گ ...

سلام عزیزم من ب اندازه بیست تومن وام ،سمه حمع کردم اما نه وام برایند میده نه برآیند چک یار،میگه موجودی حساب کافی نیتس و رتبه اعتباریم هم cهستش،شما چقد سکه داشتید که هیچ وامی بهتون تعلق گرفت؟بنظرتون حضوری بزم بانک کارم درست میشه؟کلی پول خوابوندم تو خسابم الان خیلی ریلکس میگن رتبه اعتباریت پایینه....خب اینم یک نوع دزدیه دیگه...ب نفعشون میشه اما وام نمیدن

سلام خانوما بلو بانک من وام ده تومنی رو گرفتم قسطش تموم شد نوشته بعد یه ماه دوباره رفتار مالی رو بررسی می‌کنیم 

من کارت اصلیم بلو هست همیشه ام بالای پونزده تو کارتم هست به نظرتون چهل تومنی رو میده بهم ؟ 

بعد یه ماه نگه دوباره سه ماه بعد میانگین حساب رو بهت میدیم🤧☹️

جوجه پرستار

درود بر شما عزیزانم یه مشورت مهم میخوام

من ماشین برنده شده بودم پیش‌فروش مرحله اولو با فروش طلاهای پس انداز پولو دادیم حالا برای مرحله دوم ما می‌خواستیم ماشینمون بفروشیم که تازه نو بدون یه نقطه فقط 50 تا کارکرد داره

حالا منو همسرم حتما باید دوتا ماشین داشته باشیم من بچه ها رو کلاس میبرم 

به نظرتون ماشینمون نگه  داریم باز طلابفروشم برای بقیه پول ماشین جدیدمون

ئیا ماشینمونو بفروشیم ..... مثلا بعدا پشیمون میشم که چرا طلا فروختم؟

خواهشا راهنماییم کنید خیلی قفل کردم به کمک نیاز دارم

معصومه جان و بقیه عزیزان کمک.......

خیر ببینید آن شاالله خدا کارتون رو جور بیاره الهی آمین

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
درود بر شما عزیزانم یه مشورت مهم میخواممن ماشین برنده شده بودم پیش‌فروش مرحله اولو با فروش طلاهای پس ...

شما پول و طلا و امکانات رو برای زندگیتون میخواین 

اگر دوتا ماشین لازم دارین طلا بفروشین 

ماشین رو بفروشید هم اذیت میشین هم کلی هزینه بابت اسنپ و آژانس باید بدین

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
درود بر شما عزیزانم یه مشورت مهم میخواممن ماشین برنده شده بودم پیش‌فروش مرحله اولو با فروش طلاهای پس ...

سلام عزیزم ، من سال ۱۴۰۰ طلا فروختم و ماشین شخصی برای خودم خریدم .

درسته طلا بیشتر سود کرده ولی این آرامشی که این چند سال با ماشین خودم داشتم رو با هیچ طلایی عوض نمیکنم .

چه کاریه خب

بعدا دوباره باید ماشین بخری همین رو نگه داره خب 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من 200 میلیون گرفتم 270000 سکه می خواست برای سطح 5 هم حضوری رفتم شعبه و احراز هویت انجام دادم

عزیزم ۲۷۰ تومن چند درصد هست؟

و اینکه چه مدت و چقدر پول تو حسابت بود؟

وامت چند ماهه هست؟

چقدر قسط میدی؟

ببخشید سوالام زیاد بود

و خدایی که به شدت کافیست.

پارکینگ برای دو تا ماشین دارید ؟

کلاس هایی که میگید هفته ای یک بار ‌؟

‌شما اگه شاغل نیستی فقط برای یک کلاس بچه ها به نظرم اسنپ بگیرید بدون دردسر   بیمه ماشین استهلاک روغن لاستیک و...

اگه اصلا ماشین نداشتید فروش طلا رو پیشنهاد میدادم الانم اصلا به اینکه طلا بعدا میره بالا فکر نکنید فقط ببینید ایا واقعا لازم و واجب نگه داشتن ماشین یا با ماشین بیرون هم کارتون راه میافته.

ان شالله هر چی خیر پیش بیاد

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام عزیزم من ب اندازه بیست تومن وام ،سمه حمع کردم اما نه وام برایند میده نه برآیند چک یار،میگه موجو ...

سلام گلم هم رتبه من هم همسرم c2بود من این دو ماه بخاطر بنایی که داریم هر چی پول حتی خرجی خونه تو کارت همسرمه ،بمن دسته چک دیجیتال ندادن بخاطر همین پولی که به حسابم نیست، ولی به همسرم دسته چک دادن بعد قبل از دسته چک دادن گردش حساب 3ماه قبلتو نگاه می‌کنه بعد بهت دست چک میده 

سلام عزیزم من ب اندازه بیست تومن وام ،سمه حمع کردم اما نه وام برایند میده نه برآیند چک یار،میگه موجو ...

سکه های همسرم 14هزاروخورده ای بود سکه های من 9هزارو 555تا ،همسرم وام 15,تومنی گرفت واسه من 10تومنی فعال شده بخاطر گردش حساب پایینم بهم وام ندادن کارت بانکی من برج 11پارسال گرم ولی همسرم یکماه هم نیست که کارت براش گرفتم 

به نظر من اگر که نیاز تون به ماشین جدی هست خوب چه ایرادی داره طلا بفروشید وبه نیازتون پاسخ بدید و شاید در آینده نزدیک طلا ارزون بشه ودوباره انشاالله طلا میخرید الان بهترین کار خرید ماشین وراحتی خودتون و فرزندانتون هست موفق باشید