2777
2789

سلام خانمهای عزیز

چند وقت پیش مجبور شدم طلا بفروشم. اینها رو از قول همسرم میگم.

طلا گرمی ۷/۵۰۰ بود. هر گرم طلا رو طلافروشها از ۶/۵۰۰ تا ۶/۹۰۰ گفتند میخرند. 

در کل ۲ گرم و ۳۰۰ سوت سکه ی پارسیان رو گفتند نهایت ۱۵/۷۰۰ میخرند. من به آشنا فروختم ۱۶/۵۰۰. 

بعد همون مقدار رو همسرم پرسید اگه من بخوام از شما بخرم چقدر می‌فروشید گفت ۱۷/۵۰۰. 

یعنی بین خرید و فروش حدود ۲ میلیون اختلافه. 

همسرم همه ی طلافروشی ها رو رفت و رنج قیمت همین بود. 

خواستم بپرسم شهر شما هم اختلاف قیمت همینه؟ 

آخه قبلاً فکر میکردم فوقش ۲۰۰ تومن پول وکیوم اختلاف قیمت خرید و فروشه. 

سلام .من هرازگاهی به این تاپیک سرمیزنم و دوست دارم فقط درمورد اقتصاد و پول و پس انداز و نحو درست خرج ...

عزیزم بازم خداروشکر که متوجه شدیم انقدر خودمونو برای دیگران هدر ندیم.... هیچ موقع برای اومدن تو راه درست، دیر نیست، ان شاالله میتونی به اهدافت برسی.... منم میخوام خونه بخرم برای خودم.

یکبار بخاطر کمک به برادرم، پولی که باهاش میتونستم خونه بخرم بهشون قرض دادم در نهایت گفتن ما یادمون نیست تو به ما پول دادی.... الانم موقع اسباب کشیم که میشه بدخلق میشن که مثلا میان کمک وووو تصمیم گرفتم دیگه برای اسباب کشی کارگر بگیرم و پولام جمع کنم خونه بخرم هرچند کوچک ان شااللع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمهای عزیزچند وقت پیش مجبور شدم طلا بفروشم. اینها رو از قول همسرم میگم.طلا گرمی ۷/۵۰۰ بود. هر ...

من به آشنا میفروشم قیمت طلا بر میداره هیچی کم‌نمیکنه 

غریبه هم‌نهایت ۵۰ ت کم کنه

سلام عزیزمقیمت تمام شده موادت هرچقدر شد، بسته به ظرفیت منطقه تون و فروش کافه ، در ۲ یا ۲/۵ ضرب کن و ...

تاحالادرست نکردم برابیرون نمیدونم بصرفه هست یانه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم بازم خداروشکر که متوجه شدیم انقدر خودمونو برای دیگران هدر ندیم.... هیچ موقع برای اومدن تو راه ...

تا میتونی از وسایلی که نیاز نداری بفروش 

هم سبک میشی هم پولی دستت رو میگیره

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

دوستان پیجی رو می شناسبد النگو اینه ای۵ درصد بفروشه

میخواستم از جلیلیان بخرم سایت شون بسته است فروش اینترنتی ندارن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام خانمهای عزیزچند وقت پیش مجبور شدم طلا بفروشم. اینها رو از قول همسرم میگم.طلا گرمی ۷/۵۰۰ بود. هر ...

چقدر بی انصافن

فوقش صد تومنی کمتر از قیمت خرید 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

درود بر دوستان جانم روزتون بخیر و سلامتی😍

میدونم همه سخت تو این ماه مشغول جمع کردن آذوقه وخرید لوازم برای بچه ها و مسافرت هستید

خدارو هزاران بارشکر بخاطر این سرگرمی‌های حال خوب کن

انشالله برای همه شما توام باحال خوب وسلامتی باشه😍

امروز رفتم طلافروشی و برای چالش مرداد ماه ۹۰۰سوت سکه ی پارسیان خریدم

سکه ۹۰۰سوتی تموم کرده بود منم یه ۴۰۰گرفتم یه ۵۰۰سوت ولی پول وکیوم فقط برای یکی دادم چون گفتم من ۹۰۰سوتی میخوام اینکه ندارید مشکل از من نیست و میدونن من نمیدم دیگه باهام بحث نمیکنن😂

میدونید طلافروش اسم منو تو دفترش چی نوشته🤭نوشته خانم فلانی که خودش حساب میکنه😂🤭

خلاصه این ۹۰۰سوت رو خریدم ۷۱۹۰

طلا گرمی ۷۷۳۳بود

میتونستم یک گرمم بخرم

ولی ترجیح دادم یه تومن از پولم رو بدم یه شومیز و یه شال

باورکنید خرید شومیز و شال حالم رو بیشتر خوب کرد🤭😍

حال دل خوب یک دنیا سلامتی یک عالم عشق و ثروت بی پایان رو از خدای خوبم برای تک تک شما مهربونها خواستارم😘😘😘

دوستان پیجی رو می شناسبد النگو اینه ای۵ درصد بفروشهمیخواستم از جلیلیان بخرم سایت شون بسته است فروش ا ...

اگه ساکن مرکز  هر استانی باشی که بتونی بری فرودگاه.لیا گالری سفارش بده درصد پایین

. ارسال میکنن فقط مراکز استان فرودگاه تحویل میگیرین بسته رو

عزیزم ببخشید میپرسم میشه بگید چطوری طلاهاتون رو دزد برد اگه دوست داشتی جواب نده

من‌گذاشته بودم پشت آیینه دراور اصلا قابل دیدم نبود.با کلی خرتو پرت بدلی جات و اینا.

اون موقع تهران بودیم.۱هفته رفتیم روستامون وقتی برگشتم دیدم نیستشون.

زنگ زدیم‌پلیس و شکایت کردیم ولی نه قفلی شکسته شده بود و هییچی...اون موقع جاریم طبقه بالامون بود.مادرشوهرمینا طبقه پایین.

داداشمم سرباز بود تهران گاهی میومد خونمون...

هیچی پلیس گفت همه اینارو باید بیاری ازشون بازجویی کنیم احتمال داره همینا باشن چون قفلی شکسته نشده...

منم دیدم اگه اینکارو کنم باعث ناراحتیه و دلخوریه میگن تهمت زدید.مخصوصا داداشم که گاهی مهمونم بود.هیچی بیخیالش شدم

حدود ۴۰ گرم طلا بود 

کلی پلاک .انگشتر نامزدی و ست خودمو شوهرم

...دستمون به هیجا بند نشد.