2777
2789

من 31 روزپیش پریود شدم و تا الان پری نیومده روز 13 پری رفتم برای ساسز فولیکولام و سونو سه فولیکول تشخیص داد به ابعاد 16 و 15 و 14 و من رفتم برای اقدام بارداری الان سه روز از موعدم گذشته و بی بی چک منفی شده حالا سوالم این هست که حالا که بی بی منفیه و من باردار اگر نباشم علت تعویق پریود من ممکنه عدم تخمک گذاری توی این ماه باشه؟

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس جون مطمئنی؟

اره تو اقدام پیش میاد عقب جلو شدن پری اگه از 1هفته بیشتر شد انشاا...که بارداری ولی اگه باردار نبودی برو دکتر بهت آمپول پروژسترون میدن

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
اره تو اقدام پیش میاد عقب جلو شدن پری اگه از 1هفته بیشتر شد انشاا...که بارداری ولی اگه باردار نبودی ...

خب علت این تعویق چیه؟

دارو دکتر بهم لتروزول و دگزا داد پریودهام همیشه منظم بوده و 28 روزه است

بخاطر قرصاص منم میخوردم3ماه همین قرصارو ولی فایده نداشت 😥

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
خب علت این تعویق چیه؟

قرصا هورمونی هستن هورموناتون بهم ریخته تا1هفته دیگه پری نشدی بی بی بزن

سه روز زوده بی بی چک نشون نمیده بعد یه هفته عقب افتادن پری بی بی چک استفاده کن

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

نه گلم تخمک گذاری ربطی به تعویق پربود نداره. تنبلی تخمدان شاید دلیلش باشه یا تخمدان پلی کیستیک. عزیزم فولیکولات کوچیک بودن باید آمپول اچ ام جی دکترت بهت میداد که سایزشون بزرگ بشه فکر نکنم این سایز فولیکول برای لقاح خوب باشه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نه گلم تخمک گذاری ربطی به تعویق پربود نداره. تنبلی تخمدان شاید دلیلش باشه یا تخمدان پلی کیستیک. عزیز ...

اخه اگه تنبلی تخمدان داشتم باید پریودهای قبلم هم نامنظم میشد ولی همشون منظم و به وقت بوده