2777
2789

اگه با اون قضایاش مشکلی نداری بزار بره حالشو ببره، میدونی دیگه براچی میخواد بره... ولی حتما وقتی برگشت ی مدت س ک س نکنین و آزمایش بده

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش هیچ فرقی نمیکنه! فقط اسمش بد در رفته

اگه یه مرد اینو نگه کی بگه😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
نه نزار بره اونجا حتی تو خیابون هاشم زنای لختی ریخته و ربطه انجام میدن نزار بره هیچ مردی برای گردش ب ...

مخصوصا ماساژهای معروفی که داره مردا رو تحریک میکنن که برن از نزدیک ببینن🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
دیوونه ای اگه بذاری بره.من اگه شوهرم حتی حرفشم بزنه بهم برمیخوره.چه معنی داره؟هیچ مردی نمیره تایلند ...

بهش غیر مستقیم گفتم میگه ۲۰۰ میلیون میریزم به حسابت تو هم با دوستات برو سفر خارج این یک سفر مردنه هست نمیشه بیای

چقدر قوی  دوست ندارم جواب نه بهش بگم شاید فکر طلاق من و بکنه

باور کن اگه شل بیای ب رفیق بازی و سفرهای مجردی و غیره عادت میکنه 

محکم باش عزیزم نذار ازت سواستفاده کنه

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

جدیدا همه مردا میخان برن تایلند  یکی بود می‌گفت رفتن ماه عسل تایلند شوهرش کلا اونجا رابطه داشت ...

کی اینو میگفت😕

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎
میترسم جواب نه بهش بگم نسبت به من سرد بشه

خب بشه جهنم .اصلا چرا باهم نمیرین؟مثلا با دوستاش چکاری انجام میدن که با شما نمیتونه انجام بده؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️