2777
2789
عنوان

ی سوالی ذهنم رو مشغول کرده

107 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر

بنظرتون تو شاهنامه توی داستان سهراب و گردآفرید. 

گرد آفرید خودش کلاه خود رو از سرش بر میداره که سهراب متوجه بشه دختره یا سهراب این کار رو میکنه. 

دو بیتی که مربوط به این بخش هست رو براتون میذارم اما دقیق مشخص نیست خود گردآفرید این کار رو کرده یا سهراب فقط نظرتون رو بگید. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعر که میگه خودش

نه اتفاقا اگه به متن شعر توجه کنید معلوم نمیکنه حتی دبیر ادبیاتمون هم گفتش بعضی ها موقع معنی کردن میگن سهراب برداشته بعضی ها هم میگن گردآفرید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خودش ب داشته دبگه همون بیت اول گفته

بیت تول اصلا نهاد جمله مشخص نیستش که بگیم خودش برداشته

نه اتفاقا اگه به متن شعر توجه کنید معلوم نمیکنه حتی دبیر ادبیاتمون هم گفتش بعضی ها موقع معنی کردن می ...

چو امد خروشان به تنگ اندرش به نظرم این معنیو میده که طاقت نیاورده و کلاهو برداشته شاید تحت فشار بوده با هم میجنگیدن 

نیستمتون ، نه همتون بیشترتون
خودش ب داشته دبگه همون بیت اول گفته

بیت اول اصلا نهاد جمله مشخص نیستش که بگیم خودش برداشته

چو امد خروشان به تنگ اندرش به نظرم این معنیو میده که طاقت نیاورده و کلاهو برداشته شاید تحت فشار بوده ...

ممکنه اینطوربوده باشه 

ب هر حال نظر شما محترمه