2777
2789
عنوان

.....کاربرمورد نظر

86 بازدید | 7 پست

سلام بیا

@مه_کام  

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

سلام کاربر مه کام

من تاپیکتو خوندم و ذهنم درگیر شد با شوهرم صحبت کردم ک خب خیلی  نظرشو تو مسایل قبول دارم و چون مرده گفتم نظر بهتری میده،همه تاپیکات قفل بود اینجا نوشتم

ایشون گفت اصلا دلیلی نداره ک جریان فیبرم رحمو ب شوهرت بگی،هم ممکنه دکتر اشتباه کرده باشه،هم حامله بشی کلا شرایط رحم خیلی فرق میکنه و ممکنه کلا فیبرمات از بین بره

و اگرم کار ب عمل رسید و برداشتت رحم

برو دکتر دبگه که از سابقه رحمت خبر نداشته باشه و ب شوهرت نگه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

تاپیک دیگتم خوندم

ببین بنظرم اینکه دست مادرشوهرتو ببوسی یا ۳۰ کیلو سبزی برلشون پاک کنی

این کارا باعث میشه حس کنن تو ازشون پایین تری و ب مرور زمان شانت پایین میاد و ببخشید اینطوری میگم مثل کارگرشون بهت نگاه میکنن

اینکه احترامشونو نگه داری با اینکه شان خودتو پایین بیاری فرق داره

سعی کن روی شخصصیتت کار کنی فایلا و کتابای مفید بخونی و هنرای مختلف یاد بگیری ک ادم قابل احترام تری بشی اینجوری بیشتر احترام اطرافیان کسب میشه 

خیلی خودتو پایین نیار

مادر شوهرتو عادت نده ب اینکه براش فرش بشوری سبزی پاک کنی و....

نمییگم اصلا نکن ولی تعادل و نگه دار

قبل از شما هنه کارای زندگیشون انجام میشده از ابن ب بعدم انجام نیشه،خودتو بیشتر از دیگران دوس داشته باش،و ب خودت بیشتر از دیگرلن احترام بذار

شما عروس اون خانواده ای عذر میخوام دوست گلم اینطور میگم ،شرمندتم

شما عروسشونی ن کارگرشون،لطفا اینو یادت نره

با توجه ب تاپیکات و رفتار مادر و برادرات ،حس میکنم عزت نفست پایین اومده،در این زمینه کتاب بخون و فایل گوش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت توصیه میکنم اگه میخوای امضای منو بخون و فایلاشو گوش بده

ازدواجتم کاری کن زودتر بشه،و اگه نشد یکم به ظرافت زنانه شوهرتو حین رابطه از خود بیخود کن ک رابطه تون کامل بشه و از چیزی نترس،شوهر شرعی ته شمام س و سالا کم نیس

ب خودتم استرس نده

حتما پیش متخصص طب سنتی برو و اصلاح طبع کن فیبرمای. رحم بیشتر بخاطر سردی بدنه و غلبه سودا

مشکل جسمی و مریضی دیگه ای داری؟

ولی خیلی حتما از پست هات استفاده میکنم  ممنونم از راهنمایی هات عزیزم 🌹😘

سلامت باشی

ایشالا زندگی خوب و خوشی داشته باشی و خوشبخت بشی