2777
2789
عنوان

سینمایی نگهبان شب😍

1259 بازدید | 9 پست

چرا اینقدر قشنگ بوووووددددد🥹🥹🥹🥹و غمگین

اما یجاهایش برام قفل بود واسه فیلم های ایرانی ب راحتی همو بغل میکردن😁😁😁

قد من نیستی با قد بلند😎...

داستانش چیه

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش چیه

پیرمرد کاگری هست ک دوتا دختر داره اولی طلاق گرفته دومی ناشنوا و لکنت زبان داره

ی پسر کم رو و ساده نگهبان همون  ساختمون میشه ک پیرمردهم توش واحد داره  و چک مینویسه چک ۱۰۰ملیونی ک اگر چیزی کم شد پای این 

چون بیسواد بوده ۱۰ ملییاردی مینویسه و نمیفهمه خودش مهندس اون ساختمون از سادگیش سواستفاده میکنه و سرش کلاه میزاره 

پسره عاشق دختر کم شنوا میشه و ازدواج میکنن ۲ هفتم میفته زندان اما ب خانواده زنش میگه رفتم ماموریت و.....

قد من نیستی با قد بلند😎...
پیرمرد کاگری هست ک دوتا دختر داره اولی طلاق گرفته دومی ناشنوا و لکنت زبان داره ی پسر کم رو و ساده ن ...

مرسی عزیز 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
پیرمرد کاگری هست ک دوتا دختر داره اولی طلاق گرفته دومی ناشنوا و لکنت زبان دارهی پسر کم رو و ساده نگه ...

ببخشید من اون آخرش رو متوجه نشدم تازه فیلمو دیدم پایانش فقط رفت سقوط ازاد کرد یعنی چی؟؟