2777
2789

داستان خیلی طولانی کوتاش میکنم

اسفند ماه بود خانوادها بخاطر لج بازی باهم دعواشون شد

مقصر هردو طرف بود ما ۴ ماه بود عروسی کرد بودیم 

دیگ وقتی دعوا شد شوهر من خانوادمو بیرون کرد ما رفتم شکایت کیفری کردیم پرونده تشکیل دادیم منم مهریه نفقه جهیزیه شکایت کردم 

الان هیچ مراحلی نمیاد شوهرم هیچی ن زنگ ن پیام انگار نیست انگار وجود خارجی نداره هیچی هیچی 

فقط قبل عید ی جلسه شورا اوند برای نفقه 

۱۱ ام دادگاه نفقه بود ی وکیل اومد بجاش 

امروز برای جهیزیه بود نیومدش حتی وکیل هم نیومد

حتی حاضرم مهریه رو ببخشم بیاد طلاق بده تموم بشه 

یا مثل ادم بیاد صحبت کنیم از خانواده ها جفتمون معذرت بخایم برگردیم سر خونه زندگی هیچ خبری ازش نیست 

من عروس ۴ ماه بودم شوهرم دوس داشتم الان بیشتر از ۶۰ روز ندیدمش 

با خودش نمیشه صحبت کنم چون نیست اصلا سرکارش نمیشه رفت من راه نمیدن نظامی هستش میترسم بدتر بشه 

من چیکار کنم 

اصلا مغزم  نمیکنه 

خانوادش که بدتر از خودش خانواده منم میگن تموم کن 

درصورتی ک من مهریه رو هم ببخشم اون نمیخاد طلاق بده چون میخاد عذاب بده بعد طلاق بده 

اخه بعد چهارماه میرن واسه طلاق

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی میتونی بعد از شیش ماه از نبود شوهرت طلاق بگیری راحت 

نه بابا دوست من ۴ سال طول کشید 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هرجوری شده به شوهرت دسترسی پیدا کن فقط خودتون دونفر میتونید مشکلتونو حل کنید اونم فقط باحرف زدن میشه حل کرد

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂